0
Evropske lige

KVAL. ZA EURO 2020: Italijani preokrenuli sa igračem više, Beloti doneo petu pobedu!

Objavljeno: 05.09.19 u 19:58

Utakmicom grupe ‘J’ između Italije i Finske počeo je kvalifikacioni prozor za Euro 2020. godine.

Neuroazuri su se na početku mučili, ali su u završnici meča za tri minuta uspeli da reše pobedom od 1:3. Gosti mogu da slave Andreu Belotija 

Aleksandar Karapetijan je doveo domaćina u vođstvo u 11. minutu. Bargesijan je poslao odličnu loptu u prostor nakon kontre, a Kartpetijan odličnim udarcem savladao je Donarumu. U 28. minutu Beloti je iskoristio dodavanje Emersona za izjednačenje. Emerson je poslao centaršut u šesnaesterac, a usamljen u petercu bio je Beloti, bez mnogo problema savladao je Hajrapetijana. Strelac gola za domaćina je u 46. minutu dobio drugi žuti karton, te su Jermeni drugo poluvreme igrali sa igračem manje.

Odolevali su domaći sve do 77. minuta kada su Italijani uspeli da preokrenu. Lorenco Pelegrini je iskoristio nepažnju odbrane i doneo je vođstvo gostima. Kombinovali su Italijani, a nakon centaršuta Bonućija Pelegrini je glavom savladao golmana Jermenije. Beloti je iskoristio solo akciju, napravio je prostor leđima u šesnaestercu, okrenuo se i šutem u golmanovu stranu postavio je konačnih 3:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter