0
Domaći fudbal

MATIĆ: Svaki uspeh ispratimo euforijom, a poraz tragedijom! Prvi put ću igrati protiv srpskog kluba!

Objavljeno: 04.09.19 u 12:35

Fudbaleri Srbije u subotu očekuju duel protiv Portugalije na stadionu ‘Rajko Mitić’

‘Orlovi’ se za meč pripremaju u bazi u Staroj Pazovi’, a novinari su razgovarali sa Nemanjom Matićem koji je istakao da je Srbija ponovo na novom početku.

– Ne znam kako da objasnim to što smo ponovo na novom početku. Krivo mi je što je tako, što uvek krećemo ispočetka. Bili smo na zaista dobrom putu posle plasmana na Svetsko prvenstvo. To što nismo prošli grupu nismo smeli da doživimo kao neki debakl. Lepo je bilo biti deo velikog događaja.  Krivo mi je što svaki uspeh doživljavamo mnogo euforično, a svaki manji neuspeh kao tragediju. Ali, dobro, takav nam je temperament i mentalitet, to je teško promeniti. Bilo bi veoma bitno i lepo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo i vežemo dva velika takmičenja, rekao je Matić.

Naredni meč Srbije je veoma bitan za plasman na Euro ističe Matić.

Protiv Portugalije je veoma bitna utakmica. Izgubili smo, kao i oni, neočekivano neke bodove. Doći će spremni i pokušaće da pobede. Vide svoju šansu, ali i mi imamo čemu da se nadamo. Uradićemo sve da uzmemo tri boda pred svojom publikom. Momci su spremni, orni, daće maksimum da sprovedu u delo ono što selektor bude tražio, kazao je Matić.

Mančester Junajted je na žrebu izvukao Partizan u Ligi Evrope.

– Ovo će mi biti prvi put da ću igrati protiv nekog srpskog kluba. Od 18. godine sam u inostranstvu i nisam imao prilike. Sjajno će biti igrati na ‘JNA’, biće dobro popunjene tribine, radujem se isto tako utakmici i u Mančesteru. Partizan ima mnogo mladih momaka koji će to pamtiti ceo život, biće to odlično iskustvo za njih. Mnogo navijača mi je najavilo dolazak u Mančester- je Matić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter