8
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

ŽELJKO PANTIĆ OTKRIO: Lord bio želja Partizana, ali je on izabrao Kopenhagen! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.19 u 18:32

Očekuje se da Partizan možda do ponoći dovede još jednog napadača koji je slobodan agent, a autor ‘Partizanovog vesnika’ otkrio je jednu neostvarenu želju.

Naime, nova emisija ‘Partizanov vesnik’ emitovala je intervju autora ove emisije Željka Pantića sa predsednikom Partizana Miloradom Vučelićem. On je otkrio da je poslednjeg dana prelaznog roka ‘parni valjak’ želeo Niklasa Bentnera, da je poslao ponudu, ali da se Danac odlučio za povratak kući u Kopenhagen.

– Bilo je mnogo imena, pregledali smo preko 300 igrača. One koje smo doveli to su igrači koje treba praviti. Zbog Natka sam veoma srećan, još uvek nije fizički spreman, igrač koji 11 sezona igra evropska takmičenja. Takođe, tu su Asano i mladi Sadik. Veliko pojačanje za nas je i ostanak Strahinje Pavlovića. Imamo igru, Suma je preporođen. Partizan ima razloga za ohrabrenje, imamo perspektivu – rekao je Milorad Vučelić.

Priču oko Niklasa Bentnera možete pogledati na 6:40 snimka:

0
0

8 Komentara

  1. najteze mi padne recenica: vojska vam je dala stadion. tacno dileje a odakle vama stadion? da nije mozda dzajiceva zena donela u miraz, da nije temelje izlivao rajko mitic, sekularac. stvarno ste katastrofa glupani prekinite vise s tim, pa partizan je decenijama ulagao u taj stadion, inace bi se srusio glupani, ulozena je suma vise puta vrednija od samog stadiona dobijenog od jna is glupani

    0
    0
    Odgovori
    • Zamisli ovo „pametnjakoviću“ : Pošto nemaš gde da stanuješ, neko ti pozajmi kuću. Ti je na svakih 4-5 godina okrečiš, menjaš sijalice koje pregore, ofarbaš vrata, prozore, zameniš razbijeni crep, kupiš plastičnu garnituru za terasu, nove zavese , bure za kupus… Posle, naprimer 30 godina stanovanja, ti kažeš vlasniku da je kuća sad tvoja uz obrazloženje da su tvoja ulaganja više puta veća veća od vrednosti kuće. Vlasnik ili Sud, reći će ti: Izađi napolje i ponesi sa sobom garnituru i bure za kupus, a možeš i zavese da skineš.. Međutim, ako država hoće da ti pomogne da ne završiš na ulici ona će ti omogućiti da ti zadržiš kuću a ona će to već nekako regulisati sa stvarnim vlasnikom. Zar nije poučno?

      0
      0
      Odgovori
    • BRAVO SPIRO GROBAR!
      DA NIHOV RAJKO DOBILI
      NA PREVARU. TREBALO JE
      GRADITI VELESAJAM A LJIDI
      IZ ZVEZDE UKRALI PLAC ZA
      SEBE. CELA DRZAVA JE GRADILA MARAKANU, I KAD BI SVAK USEO SVOJE, OD
      RAJKA BI OSTAO SPOMENIK.
      RAJJA SAD RENOVIRAJU, AMI
      U NAS STADION ULOZISMO
      VISE NEGO STO STVARNO
      VREDI. ALI MATRICA
      CERGARA: IZGOVORI 100
      PUTA LAZ, MOZDA BUDE
      ISTINA. MOZDA, ALI SAMO
      KOD GARAGANA. MUFTADZIJE, UZELI FRTALJ
      BEOGRADA I MALO IM.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter