6
Domaći fudbal

FOTO: Youtube screenshot

STIGAO JE: Pogledajte ekskluzivno prve slike najnovijeg pojačanja Crvene zvezde u Beogradu! (FOTO)

Objavljeno: 03.09.19 u 14:10

Poznati su i svi uslovi ovog transfera.

Kako je HotSport prvi najavio, poslednje pojačanje Crvene zvezde Radživ van La Para je stigao u Beograd i eskluzivno se slikao za HotSport.

Posle kratkog odmora od putovanja, sledi poseta stadionu ‘Rajko Mitić’, kao i prvi deo pregleda. U planu je da Holanđanin od četvrtka počne da trenira sa ekipom Vladana Milojevića.

Poznati su i svi uslovi, ugovor je potpisan na tri godine uz godišnju platu od 500.000 evra, plus bonusi.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

0
0

6 Komentara

  1. Uopšte ne sumnjam da će Van la Para biti dobar isto kao i Garsija. Jedva čekam utakmicu sa Inđijom da potvrdim svoja očekivanja! Sada će se javiti onaj bot što krade tuđa imena sa oprečnim komentarom, mukica jedna mala!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si novi Tarabić čim možeš unapred sa sigurnošću da tvrdiš nešto što je još u vazduhu, a to je kakav će biti ovaj Radživdživ Van la Para! Polako, pusti nas da prvo odgledamo utakmicu protiv Inđije, pa onda onu u Minkenu, tek tada pričaj o velikim dostignućima najnovijeg “kapitalca”, kojega smo našli na malim oglasima na internetu! Ali, velika je sreća što se oporavio Boaći, jer sa njim protiv Bajerna to će biti nova hit komedja!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter