‘Transfer pijaca’ je zatvorena, ali još nije kasno da se dovedu slobodni agenti, ipak registracija igrača za Ligu Evrope ističe u ponoć.

Najavljivali su čelnici Partizana da vode pregovore sa stranim napadačem oko dolaska u Humsku. Ipak, sinoć do kraja prelaznog roka se nije ništa dogodilo. Sada opcija ostaju samo slobodni agenti, ali i za njih je vremena sve manje, jer tačno u ponoć na adresu UEFA moraju stići svi registrovani igrači.


Još uvek se šuška da bi do ponoći mogla u Humskoj da ‘eksplodira’ neka ‘bomba’, ali je po svemu sudeći realnije da Partizan ovu jesen završi sa Umarom Sadikom i mladim Petrom Gigćem. Ali, ‘Grobari’ se još uvek nadaju lepoj vesti…

Željko Pantić je u emisiji ‘Partizanov vesnik’ otkrio da je velika želja Partizana bio Niklas Bentner, ali se Danac odlučio za Kopenhagen. Večeras su sledeći igrači slobodni…

Po nekim navijačkim forumima se juče i danas pisalo o Vilfredu Boniju. Nekada ubojitom strelcu Svonsija, a kasnije igraču Mančester sitija. Igrač iz Obale Slonovače je slobodan, ima 30 godina, ali nije realno ga videti u Srbiji. Nema sumnje da bi Boni tražio ogromnu platu preko milion evra, a po izvorima iz stranih medija mu je želja da ostane na ‘ostrvu’.

Drugi igrač koji je zanimljiv na listi slobodnih napadača, a da nije u ovom trenutku skup je svakako Nigerijac Emanuel Emenike. Čovek koji je pre dva leta igrao u Humskoj protiv Partizana u dresu OIimpijakosa i uz El Fardua Bena dobro je mučio odbranu Partizana.

Od zanimljivih imena, koja napominjemo nisu želje Partizana, već samo slobodni igrači su Bendžamin Mukanđo, Viktor Aničebe, veteran Obafemi Martins, Đuzepe Rosi, Emanuel Rivie, Luis Solinjak (Argentinac koji je igrao u Čikago kod Veljka Paunovića) i Isma. Ponuda je bila velika, ali za sada izgleda nerealna za Partizan.

‘Grobari’ koga biste vi voleli da vidite do ponoći u crno-belom dresu?