0
Evropske lige

MAURO IKARDI: Došao sam u PSŽ po trofeje

Objavljeno: 03.09.19 u 13:23

Doskorašnji kapiten Intera, a novi član Pari Sen Žermena, istakao je da se odlučio za taj prelazak kako bi osvajao trofeje.

Posle višemesečne drame, čak i suspenzija u redovima ‘nero-azura’, Mauro Ikardi odlučio je da Milano zameni Parizom i u narednoj sezoni će igrati za pariske ‘svece’.

– Veoma sam srećan, veliki je izazov igrati za klub kao što je PSŽ. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri i nadam se da ću ovde doživeti mnogo sjajnih stvari. Igranje sa svim ovim igračima će biti veliki izazov, ali srećan sam što ću imati priliku da igram na tako visokom nivou – rekao je Ikardi.

U Pari Sen Žermenu ima cilj da osvoji što više trofeja.

– Znam sve Argentince i Kavanija, nejmara takođe poznajem. Poseban je osećaj znati da ću igrati sa njima. Ovde sam da osvajam trofeje, PSŽ je dominantan tim u Frnacuskoj i osvojio je mnogo trofeja tokom proteklih godina. Nadam se da ću uspeti da doprinesem budućim uspesima kluba – poručio je argentinski napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter