0
Domaći fudbal

FOTO: Marca/Ilustracion

JOVIĆ: Sa Portugalijom igramo 11 na 11, a ne protiv Ronalda! Nadao sam se duelima sa Zvezdom!

Objavljeno: 03.09.19 u 19:15

Luka Jović istakao je da je utakmica sa Portugalijom za Srbiju ključna u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Napadač Real Madrida je svestan da je meč na stadionu ‘Rajko Mitić’ možda i odlučujući na pohodu ka Svetskom prvenstvu.

– Nismo baš najbolje počeli kvalifikacije, ali smo doneli pozitivan rezultat iz Portugalije. Uz pobedu u subotu možemo da se nadamo i da očekujemo da ćemo uspeti da se plasiramo na Evropsko prvenstvo – istakao je Luka Jović.

Portugalci u Srbiju dolaze sa svojom prvom zvezdom Kristijanom Ronaldom.

– Koliko ja znam igramo 11 na 11, ne igramo samo protiv Ronalda. Pripremićemo se za ceo tim, a ne samo za Ronalda. On je svakako njihov najbolji pojedinac, ali imaju oni još mnogo zanimljvih igrača, koji mogu da naprave problem. Biće potrebno da budemo koncentrisani i maksimalno disciplinovani kako bismo ostvarili pozitivan rezultat.

Luka Jović je prokomentarisao žreb za Ligu šampiona, malo je falilo da se spoje Real Madrid i Crvena zvezda.

– Šanse su bile 50-50. Kada sam video da je Zvezda u grupi B, iznervirao sam se. Ne sada da bih im se ja nešto svetio, nego što bi to bilo fantastično iskustvo za mene da dođem sa Real Madridom i da u Beogradu igram Ligu saampiona protiv mog kluba. Nažalost, nije se desilo. Nadam se da će Zvezda i sledće godine izboriti Ligu šampiona i pa da će biti nova šansa da budemo zajedno u grupi – zaključio je Luka Jović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter