4
Domaći fudbal

ČEKA SE DOLAZAK U BEOGRAD: Danas stiže Zvezdino poslednje pojačanje, evo kada će zaigrati!

Objavljeno: 03.09.19 u 10:30

Očekuje se da Radživ van La Para od četvrtka počne sa treninzima sa ekipom, a debi bi trebalo da upiše protiv Inđije.

Uspela je Crvena zvezda poslednjeg dana prelaznog roka da od Hadersfilda kupi Radživ van La Paru (28), koji će danas oko jedan sat posle podneva sleteti u Beograd.

Ovo je drugi Holanđanin u crveno-belom dresu, a svi očekuju da nastavi utabanim stazama Mičela Donalda, koji je proveo dve i po godine u Ljutice Bogdana, postao kapiten, najviše utakmica upisao kao stranac sa najboljim učinkom uz Ričmonda Boaćija i Damijena Le Taleka.

Brzonogi igrač je potpisao ugovor preko mejla koji je ozvaničen, imaće dva dana odmora i od četvrtka od 19 časova priključiće se novoj ekipi na prvom treningu.

Pošto je reprezentativna pauza trener Vladan Milojević je igračima koji nemaju obaveze u nacionalnim timovima dao slobodno posle pobede nad Vojvodinom u Novom Sadu.

La Para će imati malo više od sedam dana do debija, koji se očekuje 14. septembra sa Inđijom na stadionu ‘Rajko Mitić’, a četiri dana kasnije Crvena zvezda gostuje Bajernu na startu grupne faze Lige šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. ovi tekstovi da je drugi holandjanin su samo kopi paste,niko ne cita sta je napisano, nego samo objavljuj….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter