8
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

ALEKSANDAR VUČIĆ: Za nešto više od godinu dana imaćemo šest modernih stadiona!

Objavljeno: 03.09.19 u 18:07

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Leskovac i obradovao sve ljubitelje fudbala u ovom gradu, ali i šire.

Srbija više nije zemlja sa nagomilanim finansijskim problemima. Sada može i mnogo više novca da ulaže u sport. To je danas potvrdio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je bio u poseti u Leskovcu. On je obišao stadion Dubočice i najavio da će na tom mestu za godinu i nešto dana biti moderan objekat u kom će građani Leskovca i okoline moći da uživaju u sportskim i kulturnim manifestacijama.

– Danas imamo više novca nego ranije. Dajemo svuda, moramo da razvijamo zemlju, da zapošljavamo građevinske kompanije, da podižemo rast da bismo mogli da podižemo i plate i penzije. Ovako podižemo fudbalsku infrastrukturu – rekao je Aleksandar Vučić okupljenim građanima na jugu Srbije.

On je istakao da će država po stadionu u Subotici, Zaječaru, Loznici, Kraljevu, Vranju i Leskovcu uložiti po 20 miliona evra. Takođe, Aleksandar Vučić je naveo da je na 11 stadiona već izvršena rekonstrukcija kada je reč o Superligi Srbije.

– Imali smo mnogo uspeha u fubdalu, igrali smo Svetsko prvenstvo, nismo imali snage da pobedimo Švajcarsku, ali sledeći put hoćemo. Jedan tim igra Ligu šampiona, drugi Ligu Evrope, Vojvodina je značajno jača, Niš je jak, Čukarički je jak, Lučani, Napredak sve snažniji – rekao je predsednik Srbije.

Za kraj predsednik Aleksandar Vučić je istakao da se nada da će reprezentacija Srbije igrati do 2022. godine u Leskovcu i Vranju, kao da će gradovi na jugu Srbije pored sportskih objekata dobiti i nove zdravstvene centre.

Kako će izgledati šest novih stadiona možete pogledati OVDE.

0
0

8 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter