0
Domaći fudbal

FOTO Screenshot

KOLAROV: Povređenih nema, uvređeni me ne zanimaju! Evo šta je kapiten ‘orlova’ rekao o uspehu Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 02.09.19 u 20:19

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izašao je pred medije u susret utakmici protiv Portugalije

Kolarov kaže da Portugaliju ne čini samo Kristijano Ronaldo, već da je to skup talentovanih pojedinaca.

– Pored Ronalda, koji donosi veliki kvalitet, imaju još nezgodnih igrača, kao što je Bernardo Silva. Ne možemo samo na Ronalda da se fokusiramo. Dosta njih mogu da budu pretnja – rekao je Kolarov novinarima u Staroj Pazovi.

Istakao je da utakmica u Beogradu dolazi u dobrom momentu za fudbalere Srbije.

Jako bitna utakmica je pred nama, sa novim selektorom i to je možda dobro. Sa dobrim rezultatom napravili bismo dobar momentum. Trebaće nam i malo sreće – poručio je on, uz napomenu da se atmosfera gradi pobedama, a dodao je i da povređenih igrača nema, a mogući uvređeni ga ne zanimaju.

Defanzivac Rome smatra i da su Crvena zvezda i Partizana ulascima u Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope, napravili dobru uvertiru.

– Fenomenalna je stvar njihov rezultat. Mnogi bitno za njih, ali i fudbal generalno kod nas. Pažnja dela Evrope usmerila se na nas. Nadam se da ćemo imati delić atmosfere koju imaju dva naša najveca kluba – zaključio je Kolarov, podsećajući da je zadovoljan u Romi i da će pričati o novom ugovoru kada dođe vreme, iako mu ističe sledećeg leta.

Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu „Rajko Mitić“, a tri dana kasnije gostuje Luksemburgu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter