Zvezdan Terzić je istakao da je predsednik Srbije verovao u njega kada niko drugi nije

Terzić je naveo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini verovao u njega 2015. godine, rekao mu je ‘ti jedini možeš da vodiš Zvezdu. Moraš da ostaneš‘.


U nastavku razgovora za Kurir Terzić je naveo da je Vučić veliki navijač Zvezde, ali da klub ne dobija nikakvu pomoć ni Vučića, a ni države.

Terzić ističe da je jedino državno preduzeće koje pomaže klub ‘Telekom’.

Telekom ima isti ugovor sa Crvenom zvezdom kao i sa Partizanom. Ista je i dužina ugovora, kao i vrednost – ističe Terzić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iznenadjenje za Sinišu Mihajlovića u njegovoj kući u Rimu! Supruga i deca su mu priredili lep doček posle izlaska iz bolnice! ❤️ #Mihajlovic #SinisaMihajlovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Terzić tvrdi da je Zvezda mnogo više dala državi Srbiji nego što dobija.

Imamo 92 odsto prihoda iz inostranstva. Prošle godine smo u budžet uplatili 6,7 miliona evra. Vučić je insistirao da Zvezda, kao narodni klub i društveno odgovorna firma, ne bude ništa dužna državi – naveo je Terzić.

Generalni direktor Crvene Zvezde rekao je da je dobio od predsednika Vučića interesantan podatak koji je dobio iz policije, a to je da se nikada u istoriji nije desilo da meč, na kojem bude više od 50.000 ljudi, prođe bez ijednog incidenta.

– Narod je srećan kad Zvezda postiže dobre rezultate i nema nikakvu potrebu za agresijom – zaključio je Terzić.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu, hvala na poverenju