23
Domaći fudbal

TERZIĆ OTVORIO DUŠU – DRŽAVA NE POMAŽE ZVEZDU: Vučić je verovao u mene, rekao mi je ‘Terza moraš da ostaneš’!

Objavljeno: 01.09.19 u 10:07

Zvezdan Terzić je istakao da je predsednik Srbije verovao u njega kada niko drugi nije

Terzić je naveo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini verovao u njega 2015. godine, rekao mu je ‘ti jedini možeš da vodiš Zvezdu. Moraš da ostaneš‘.

U nastavku razgovora za Kurir Terzić je naveo da je Vučić veliki navijač Zvezde, ali da klub ne dobija nikakvu pomoć ni Vučića, a ni države.

Terzić ističe da je jedino državno preduzeće koje pomaže klub ‘Telekom’.

Telekom ima isti ugovor sa Crvenom zvezdom kao i sa Partizanom. Ista je i dužina ugovora, kao i vrednost – ističe Terzić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iznenadjenje za Sinišu Mihajlovića u njegovoj kući u Rimu! Supruga i deca su mu priredili lep doček posle izlaska iz bolnice! ❤️ #Mihajlovic #SinisaMihajlovic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Terzić tvrdi da je Zvezda mnogo više dala državi Srbiji nego što dobija.

Imamo 92 odsto prihoda iz inostranstva. Prošle godine smo u budžet uplatili 6,7 miliona evra. Vučić je insistirao da Zvezda, kao narodni klub i društveno odgovorna firma, ne bude ništa dužna državi – naveo je Terzić.

Generalni direktor Crvene Zvezde rekao je da je dobio od predsednika Vučića interesantan podatak koji je dobio iz policije, a to je da se nikada u istoriji nije desilo da meč, na kojem bude više od 50.000 ljudi, prođe bez ijednog incidenta.

– Narod je srećan kad Zvezda postiže dobre rezultate i nema nikakvu potrebu za agresijom – zaključio je Terzić.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu, hvala na poverenju 

0
0

23 Komentara

  1. Ako vi,Zvezdaši,verujete da je istina što ovaj (sa Interpolove poternice) priča…ivinite ali-retardirani ste!Pozdrav svim normalnim i neostrašćenim navijačima FKCZ!.Zvezdi i Partizanu želim da i na proleće 2020.godine igraju evropske utakmice.Hvala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Objavite zajednicku fotografiju Terzica i Covica i postavite rekord u broju komentara grobara,ne racunajuce one koji su usled nastupa aritmije ,na polovini komentara,odustali.

    0
    0
    Odgovori
  3. Trebao bi da ostaneš Teryo, ali u ćorki na duže vreme, a ako predsednik o tebi išta pozitivno govori,. zaslužuje da s tobom i ćeliju deli, ti si toliko oblatio zvezdi obraz da je za vas lerk samo katanac i plastenik na marakani, no to bi normalnim slovim i bilo, tamo gde nema nameštanja, uskoro će i tebi krenuti kola nizbrdo i tvom smešnom timu, pozdravčić

    0
    0
    Odgovori
  4. “Sudbina svih carstava je ista – propast”, kao i “Sve dođe i prođe, samo promena je večna” su dve latinske sentence koje u najkraćem kazuju šta je to život a on je večno kretanje! Šta to čeka ovog usrećitelja Zvezde kao i njegove sponzore iz vlasti?! Na njihovu žalost, to su promene, a to je neminovnost, to je život, to ne može niko sprečiti. Ko bude imao malo strpljenja taj će saznati kada će nastupiti promena! I drug Tito je bio doživotni predsednik SFRJ a trajao je ipak samo 35 godina, doduše ostala je ona faraonska mogila (“kuća cveća”), ali daće Bog da umesto nje sagradimo jedan teren za košarku!

    0
    0
    Odgovori
  5. 50.000 ljudi na stadionu bez icidenata? a npr. na istoku dupli rane karte. par tuca a nigde reci o tome? toliko o istini da je bilo “mirno“

    0
    0
    Odgovori
  6. Prodaja Naftne Industrije Srbije ruskoj kompaniji Gaspromnjeft, 2008. godine, ostaće zapamćena u istoriji kao jedna od najlošijih privatizacija. I ne samo to, ostaće upamćena i kao jedan u nizu najlošijih geostrateških poteza srpskog državnog vrha, ikada. Umesto obezbeđenja energetske stabilnosti, Srbija je u nestabilnom okruženju povećala zavisnost od ruskog gasa, ne vodeći računa o posledicama koje mogu nastati u promenjenim okolnostima svetske političke scene, što se, svakako, moglo nazreti i te 2008. godine.Taj verovatno najlošiji „posao veka“ sklopila je vlast Borisa Tadića i Vojislava Koštunice, uoči izbora, 2008. godine.Istom prilikom, tadašnji ministar energetike Srbije Petar Škundrić i predsednik Upravnog odbora Gaspromnjefta Aleksandar Đukov potpisali su ugovor o kupoprodaji većinskog paketa akcija Naftne industrije Srbije.Iako katastrofalno loš u predviđanju političkih i ekonomskih prilika u Evropi, Tadić je upravo u takvim predviđanjima pronalazio uporište i opravdanost ovog najlošijeg posla koji je država Srbija ikada sklopilaSporazumom o privatizaciji Naftne industrije Srbije bilo je predviđeno da Rusija kupi domaću kompaniju, čak ne ni za 500 miliona, kako je bilo predviđeno prvobitnim planom, već za samo 400 miliona evra. U prilog tezi koliko je ova cena bila niska govori podatak da je iste godine NIS ostvario prihod od tri milijarde evra.Vlada je za 400 miliona evra prodala Gaspromu zgradu NIS­a u Beogradu, zgradu NIS­a u Novom Sadu, Rafineriju u Pančevu, Rafineriju u Novom Sadu, Rafineriju gasa u Elemiru kod Zrenjanina, 497 benzinskih pumpi, 1600 internih benzinskih stanica, 44 stovarišta za snabdevanje kerozinom, cisterne za prevoz tečnih goriva ukupnog kapaciteta 18.250 tona, oko 10.000 kvadratnih metara prodajnog prostora za motorno ulje i mast, akcije u drugim kompanijama, nalazišta nafte u Vojvodini, koncesiju na nalazišta nafte u Angoli, 11 hotela, motela i odmarališta, četiri objekta u Crnoj Gori, hotel Splendid kod Prčnja, apartman hotel u Buljaricama, odmaralište u Bečićima, objekat u Poborama, hotel Osovlje na Fruškoj gori, restoran „Boku“ kod Zrenjanina, kuću u Tunji, motel „Adaševci“ na auto­putu Beograd–Zagreb, na Zlatiboru hotel „Vis“, nekadašnji Jugopetrol, kompleks Hajat­Jelen na Crnom vrhu, te akcije u drugim kompanijama: 16 odsto pančevačke Petrohemije, 13 odsto Karbo­dioksida Fabrike za proizvodnju industrijskih gasova, 43 odsto „Politike“ a.d., 21 odsto Radio­televizije Politika, 39 odsto Beogradskog hotela Hajat, 14 odsto deonica „Jugovića“ i 49 odsto Sportskog centra Pinki.

    SRBIJA PRODALA SEDAM MILIJARDI EVRA ZA 400 MILIONA????

    Prema istraživanju emisije Insajder, prodaja NIS za 400 miliona evra uz obavezu investiranja 500 miliona, značila je zapravo prodaju prava na istraživanje i korišćenje domaćih rezervi nafte i gasa vrednih čak sedam milijardi evra. „Srbija ima dokazane rezerve od 10.5 miliona tona nafte i 4.35 milijardi kubika gasa. Ne samo da je Gasprom na korišćenje dobio rezerve nafte i gasa vredne 7 milijardi evra, već je povlašćen i kada je u pitanju plaćanje dažbina za izvlačenje ovih rezervi. Ukupna vrednost rezervi iskorišćenih samo tokom 2012. godine je oko 800 miliona evra. To znači da je samo te godine vrednost iskorišćenih rezervi bila duplo veća od cene koju je Gazpromnjeft platio za 51 odsto NIS-a.” Petar Škundrć je čovek koji je bio odredjen da izdejstvuje sponzorski ugovor za Zvezdu kako bi se narod umirio zbog poklanjanja prirodnih resursa drzave Srbije.Tako drzava ne pomaze Zvezdi.

    0
    0
    Odgovori
    • Stvarno hvala velikom boratu tadicu na svesrdnoj i velikodusnoj pomoci koju je pruzao SD Crvena Zvezda svih godina njegove vladavine…Dabogda vucko isto tako pomagao franjevcima..Moze cak i malo vise…

      0
      0
      Odgovori
    • Stojane, ne znam detalje, možda si ti u pravu u vezi privatizacije NIS, ali ispada prema tebi da smo NIS trebali dati ovim Srbožderima iz NATO-a koji su nas 78 dana onako zverski bombardovali?! Jel’ oćeš to da kažeš?!

      0
      0
      Odgovori
  7. Drzava ne pomaze Zvezdu,a od 2011 godine Gasprom polaca Zvezdi sponzorski ugovor 4-5 miliona evra,ali zato ne placa rudnu rentu u Srbiji.Ajde sto ne placa rudnu rentu,vec ne placa ni porez koliki je recimo u Rusiji.Izracunato je da je za razliku od poreza koji se ne placa u Srbiji ovde se moglo izgraditi na desetine skola,bolnica i obdanista.Srbija placa Rusiji najskuplji gas ali zato Gasprom sponzorise Zvezdu,trpa novac tamo gde sa njim raspolaze Vesic,Terzic i ostali…

    0
    0
    Odgovori
  8. Ovs zadnja rečenica je vrh. Znači ako Zvezda ne postiže dobre rezultate onda je agresija opravdano sredstvo.
    Ovaj čovek definitivno im mali IQ i zaslepljen je ljubavlju prema Zvezdi i predsedniku države i mržnji prema drugima naročito prema Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • Laki, sve je tačno što si naveo ali to su drugorazredni razlozi, jer glavna koheziona snaga je u stvari mogućnost muljanja sa novcem I to onim stranim zelenkaste ili golubije boje. A, to je teren na kome se dr. Terzić najbolje snalazi! Oseća se kao riba u vodi! A, državnim organima je zabranjeno da uđu u Zvezdu i provere finansijsko stanje odnosno poreklo i kretanje novca evo već punih osam (8) godina! Ali, sve na ovom svetu ima svoj vek trajanja!

      0
      0
      Odgovori
  9. Ovo sto radi Terzic radi svake godine u isto vreme, to mu je zadatak, Terzic je jedan obican politicki poltron.On nije zvezdas, jer da je zvezdas nikad ne bi ovo radio. Ovim nacinom samo omalovazava mukotrpan trud Milojevica i igraca.

    0
    0
    Odgovori
  10. ,,Narod je srecan kad Zvezda postize dobre rezultate i nema nikakve potrebe za agresijom“. Da li je ova recenica normalna?? Ovaj poceo da ispira ljudima mozak. Narod nema potrebu za agresijom i da menja nesto jer je ubijen u pojam, al to je za neku drugu vest. Ja sam Partixanovac i drago mi je sto Zvezda ostvaruje ovakve uspehe, al ne mogu i ne zelim da prihvatim prvo cinjenicu da covek koji je bio na poternici bude na celu Zvezde i kaze mi kako drzava ih nista ne pomaze. Pomaze drzava i Partixanu i uzas je ko je tamo tek u upravu, ali u ovolikoj meri ne pomaze Partizanu drzava ko Zvezdi i mislim da nijedan klub nije ovoliko bio pomagan ikada. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  11. TERZIĆ OTVORIO DUŠU – DRŽAVA NE POMAŽE ZVEZDU: Vučić je verovao u mene, rekao mi je ‘Terza moraš da ostaneš’! Svaki uzrok ima svoju posledicu! Šta je ovde posledica?! Jake poslovne veze koje dr Terzić ima kod vođa Delija, preko kojih je uspeo da isposluje da se Delije, nekadašnja avangarda srpskog društva, ne bave politikom i aktuelnim stanjem u srpskom društvu, već ih je preusmerio na postavljanje tričavih koreografija koje niko i ne primećuje, na postavljanje dimnih zavesa i sinhronizovano bacanje topovskih udara i petard! Bravo Delije, stanje u Srbiji je sjajno, samo nastavite sa koreografijama! Aleksandar Vučić i Ana Brnabižć vas vole!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter