11
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SLS: ‘Hlađenje’ posle Evrope – novi kiks Partizana, TSC je i dalje neporažen! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.19 u 21:57

Fudbaleri Partizana napravili su još jedan kiks u Superligi Srbije, pošto su na svom stadionu remizirali sa TSC-om iz Bačke Topole rezultatom 1:1 (1:1).

Još jednom je utakmica u Superligi posle teškog evropskog meča bila problematična za Partizan i odnela mu je nova dva boda. Posle Napretka u Kruševcu, ovog puta ‘ukrao’ ih je TSC u Humskoj, najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg šampionata.

Razlog tome je primljen gol već u 24. sekundi meča, kada su gosti iz Bačke Topole izveli sjajnu akciju po desnoj strani, a na ‘penaltiku’ je poslužen Nenad Lukić koji je zakucao loptu u mrežu Vladimira Stojkovića.

I bez tog gola očekivalo se da Partizan dominira u ovom meču, a usled neočekivanog zaostatka, to je samo bilo pojačano. Ipak, ni TSC nije došao u Beograd da se brani, već je pretio iz kontranapada i često ozbiljno ugrožavao Stojkovića.

Međutim, mnogo veće šanse imao je Partizan, a konkretno se večeras ispromašivao Umar Sadik. Zasijao je samo u 44. minutu kada je izveo majstoriju koja je podigla publiku u Humskoj na noge.

Sve ostalo od njega večeras bilo je za zaborav. Jedan dobar momenat teško će ublažiti sve ‘minuse’ koje Nigerijac donosi u igri crno-belih. Novi veliki promašaj imao je u 58. minutu kada je Pavlović sve dobro pripremio za Sadika, a on promašio zicer.

Međutim, nije on jedini krivac što Partizan nije ostvario pobedu večeras. Ne pamti se da su crno-beli propustili više prilika na svom stadionu nego večeras. Pretili su izabranici Sava Miloševića iz svih oružja, ali gola nije bilo.

Zaslužan za to je i golman gostiju Filipović, koji je osle dobre akcije i centaršuta Tošića, skinuo čistu šansu Miletiću, koji je šutirao sa pet metara.

Najbolju priliku Partizan je imao u šestom minutu nadoknade. Veliku priliku imao je Ognjen Ožegović, ali mu je Suma malo zasmetao i nije uspeo da sa šest, sedam metara sprovede loptu u gotovo praznu mrežu.

PARTIZAN – TSC 1:1 (1:1)
(Sadik 44 – Lukić 1)

Stadion Partizana;
Gledalaca: oko 12.000;
Sudija: Novak Simović.

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Natho, Zdjelar – Lutovac (od 46. Tošić), Suma, Asano – Sadik (od 65. Ožegović).

TSC: Filipović – Varga, Skopljak, Antonić, Ponjević – Milićević, Tumbasević, Tomanović, Duronjić (od 71. Grabež) – Silađi (od 85. Gavrić), Lukić (od 82. Šinković).

Superliga, 7. kolo:

Subota

Vojvodina – Crvena zvezda 1:2 (1:1)
(Stojković 36 – Pavkov 26, Garsija 59)

Mačva – Radnik 1:1 (1:0)
(Jovanović 27 – Bojić 92)

Spartak Subotica – Voždovac 2:1 (1:1)
(Denković 5, Marčić 51 – Krasić 15)

Nedelja

Inđija – Proleter 1:2 (1:1)
(Milosavljev 35 – Novaković 4pen, Jovanović 71)

Čukarički – Radnički Niš 1:0 (0:0)
(Kajević 80)

Mladost Lučani – Javor 3:3 (1:1)
(Bojović 31, Pavlović 58, Eliomar 72 – Dolmagić 11, Mrkajić 66, Jevremović 81)

Napredak – Rad 4:0 (1:0)
(Zec 28. penal, Bjeloš 69, Gavrić 81, Ožegović 90+1)

Partizan – TSC Bačka Topola 1:1 (1:1)
(Sadik 44 – Lukić 1)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(FOTO: FK Partizan)

0
0

11 Komentara

  1. Kao sto rekoh, nije problem Partizanu igrati u Evropi protiv timova koji igraju otvoreno i na pobedu vec mu je problem igrati ovde u Srbiji protiv ekipa koje se uglavnom brane i igraju klasican bunker a mi nemamo jednog normalnog spica skakaca i razbijaca.Narod lepo kaze, koliko para, toliko i muzike i ne moze se praviti pita bez kora. Pojacanja nisu pojacanja ako ih dovedes a znas da ih niko pre tebe nije hteo jer jednostavno ova lopovska uprava Partizana nema zasta da se ujede . Lutovac je deset puta bolji i opasniji po gol od Ozegovica i Sadika ali sta to vredi kada je Ozegovic Savov prvi komsija iz Semberije i sto je najverovatnije, mora da igra jer trebaju negde da ga prodaju i utope.Sinoc su nam na terenu bili najbolji i najopsniji napadaci, levi stoper i levi bek tako da nije cudo sto opet nismo pobedili !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ove godine nema podele bodova prije plej ofa tako da već možete Zvezdi upisati titulu. Partizanu ostaje da se nada da će doći i dan kad će i on biti prvi. Dotle mu sledi borba za treće mesto da TSC-om.

    0
    0
    Odgovori
  3. GOTOVO JE I OVO PRVENSTVO. SAVO AKO IMA
    BOGA ,ODLAZI. ODBRANA
    KRIMINAL IGRA SPORA,NA
    PREPAD. NEMA BRE AKCIJA.
    SAVO DOVEDI TRENERA.
    BEMOJ DA SE IGRAS SA
    PARTIZANOM.

    0
    0
    Odgovori
    • Katastrofa. Najbolje da slddeci put kao izmene udju Savo, Sale Ikic i Nadj mozda nesto bude. Dumbiju blesani iz uprave dovedite ili se tornjajte u kanalizaciju Beograd.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter