0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN U SRCU: Ovako se Pantić zahvalio klubu i navijačima, najavio mogući povratak… (FOTO)

Objavljeno: 01.09.19 u 17:55

Bivši vezista Partizana se preko društvenih mreža zahvalio klubu na ukazanoj šansi tokom perioda koje je proveo kao pozajmljeni igrač.

– Želeo bih da se zahvalim svim svojim saigračima, trenerima, svim ljudima koji su zaposleni u klubu. Bilo je zaista pravo uživanje provoditi vrema sa vama. Vredno trenirati, boriti se i uživati – rekao je Pantić i dodao

– Hvala Partizanu za prelepe i sigurno najuspešnije godine u mojoj karijeri. Bila je velika čast i privilegija nositi crno belu 55. Iako vas trenutno napuštam, nadam se ponovnom susretu u budućnosti. Puno sreće u predstojećoj sezoni, želim vam puno uspeha i radosti. – objavio je Pantić

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naš @panticdanilo nastaviće fudbalsku karijeru na pozajmici u Mađarskom klubu FC MOL Fehérvár kod bivšeg trenera crno-belih Marka Nikolića. FK Partizan mu se zahvaljuje na vremenu koje smo proveli zajedno boreći se za najviše ciljeve! Danilo se ovim rečima oprostio od saigrača: ‘Zeleo bih da se zahvalim svim svojim saigračima,trenerima,svim ljudima koji su zaposleni u klubu. Bilo je zaista pravo uživanje provoditi vreme sa vama.Vredno trenirati ,boriti se i uzivati. Hvala @partizanbelgrade za prelepe i sigurno najuspešnije godine u mojoj karijeri .Bila je velika čast i privilegija nositi crno belu 55. Iako vas trenutno napuštam ,nadam se ponovnom susretu u budućnosti. Puno sreće u predstojećoj sezoni,zelim vam puno uspeha i radosti. 🖤 Danilo.

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter