8
Domaći fudbal

FOTO: Sky Sport

OTKRIVENI NOVI DETALJI: Ovo će se dopasti ‘Delijama’, Van la Para insistirao na transferu u Zvezdu!

Objavljeno: 01.09.19 u 10:50

Crvena zvezda je sinoć pred ponoć dobila veliko pojačanje. U redove Crvene zvezde stigao je Radživ Van la Para

Dolazak fudbalera Hadersfilda podigao je prašinu u srpskoj javnosti. Krilni igrač potpisao je nakon obavljenih pregleda trogodišnji ugovor uz platu od 500.000 evra.

Engleski mediji preneli su kako je išao tok transfera. Vlasnik Hadersfilda Fil Hodžkinson otkrio je medijima da je sam igrač insistirao na transferu u Zvezdu.

Dobili smo ponudu za Radživa tokom utakmice protiv Lutona, on i njegovi menadžeri bili su jasni da on ne želi više da bude igrač Hadersfilda – kaže Hodžkinson.

HADERFSILD 

Nije mu se dopao stav fudbalera, istakao je da svaki igrač belo-plavih mora biti posvećen timu.

– Naš klub je na prvom mestu, važno je da su igrači u timu uvek posvećeni. Želim igrače koji žele da igraju za ovaj klub i njegove fantastične navijače, oni zaslužuju tako nešto – rekao je vlasnik tima i dodao

Ponuda je zadovoljila naše procene i igrač je dobio transfer na kome je insistirao. Nema sumnje da je motiv igranja u grupnoj fazi Lige šampiona prevagnuo da igrač donese odluku i preseli se u Beograd. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CRVENA ZVEZDA JE U LIGI ŠAMPIONA!!! . Photo @crvenazvezdafk

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Sky Sport

0
0

8 Komentara

  1. spiro hrvatu znam da te bole uspesi zvezde,dobar trener dobra ulaganja,liga sampiona,prvenstvo marko marin to je plod rada iborbe a vucic nije mogao izbaciti jang bojs i strazbur.plus pobeda nad evropskim sampionom vi u ligi sampiona niste ni gol dali.zato crkni zajedljivi hrvatu i glodaru mali!

    0
    0
    Odgovori
  2. kad smo kod tudmana: moje ime je dragolju rodjen sam 1955 a ime nosim po cici, jer su se za njegovu ideologiju borili moj otac, deda i dva ujaka, ati anonimni ti si sigurno neki zoran, goran slobodan ili neka druga komunjarska imena nosis.milane velike ekipe u to momentu su bili njukasl i anderleht, a ne neki salcburg ili jang bojs (klubovi bez tradicije i rezultata) . evo i tebi da kazem tudjman bojsi: priupitaj kapitena sa koliko se prsti krsti

    0
    0
    Odgovori
  3. CESTO POMINJETE POMOC TADICA PARTIZANU VI ZVEZDASI. PRVO SE RASPITAJTEODAKLE ZVEZDI SVAKE GODINE 5 MIL.EVRA OD GASPROMA.TERALI SRE TOLETA PRISIVAJUCI MU DA DONOSI TITULE PARTIZANU DA VEDRI I OBLACI.SAMO MALO POGLEDAJTE ZA VREME NJEGOVE VLADAVINI I 5-6 OSVOJENIH TITULA, REKOH POGLEDAJTE AKO IMATE OCI KO IH JE OSVOJIO: GOLMAN STOJKOVIC,BEKOVI OBRADOVIC I RUKAVINA PA FEJSA JADAN STEFAN SAVIC BAMBI TOSIC LJAJIC, MITROVIC, ZIVKOVIC,JOVETIC ITD.AKO STE IMALO PISMENI SABERITE NASTUPE U REPREZANTACIJI OVIH IGRACA KOJE SAM POBROJAO.NJIMA SU U OSVAJANJU TITULA POMAGALI I KLEO MOREIRA, DIARA (DRUGI STRELAC PRVENSTAVA SRBIJE) IVANOV ITD. U TIH 7-8 GODINA VASI NAJBOLJI IGRACI SU BILI DEJAN MILOVANOVIC I PIKSI KOVACEVIC, A NAJVECI TRANSFER JE OSTARI PAVLE NINKOV. SAMO DA VAM KAZEM GOSPODO DA SU TRANSFERI NEKOG KAFUA, EBESILIA,NEKOG CAUSICA IVANICA MNOGO VECA CIFRA NEGA SVA POMAC TADICA PARTIZANU.DA LI IKO U OVOJ SRBIJI ZNA BROJ STRANACA I POTROSENU CIFRU NA NJIH U FK CRVENA ZVEZDA OD DOLASKA AV-a.

    0
    0
    Odgovori
  4. delije prestanite sa obmanjivanjem samih sebe nego pogledajte istini u oci: jedva ste prosli helsinki, sa kopenhagenom onolika kolicina srece (4 puta su imali udarac sa bele tacke za vasu eliminaciju) pokazali su totalnu nesposobnost, i konacno sta reci o dominaciji jang bojsa ( kakav vi fudbal igrate kad protivnik ima 70-8o% pposed, a golman vam je najbolji igrac u zadnjig 15- 20 evropskih utakmica. nesto sasvim drugo: fatalna je otvorena podrska predsednika drzave samo jednoj ekipi. Zamislite finis prvenstva: klasican penal u derbiju za partizan, i razmisljanje sudije. ako svirnem skidaju me s liste , zana gubi posao u opstini a o obecanom poslu za cerku na carini da i ne pricamo. koja patetika, sine daj gol, ion predsednik obecava silne pare za stadion i tado dalje mogao bi nabrajati do ujutru. nigde ni reci o partizanu kao da je gubav. oterao je vujosevica, unistio vaterpolo klub partizan, a sa fk se odnosi kao sa rekoh vec gubavcima. fatalno, katastrofalno, pogubno svrstavanje na jednu stranu, i nevesto sakrivanje mrznje prema drugoj strani. da li je taj covek uopste svestan koliki rizik pravi. razmislite svi ljudi zdravog razuma.

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde ne lypetaj gluposti.vise!!!ovo su sce velike ekipe i ozbiljni lideri u prvenstvu za razliku od moldea koji se kuci nije izborio sa Čukom

      0
      0
      Odgovori
    • Izgleda da si prespavao tadiceve bericetne godine za jsd ndh sektu…Prespavao si eps,rajfajzen,mobtel,igokeu…I sad si probudio pa bi malko da cvilis i cmizdris…Ruzno je to…Znas,ima nas koji pamtimo sta se desavalo…I za to neko mora da odgovara…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter