5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘NEKE STVARI NE MOGU DA SE TRPE’: Nemanja Miletić direktno ukazao na problem u Partizanu!

Objavljeno: 01.09.19 u 23:55

‘Neki razgovori će morati da se obave’, oštro je rekao Miletić posle remija Partizana sa TSC-om i gubitka nova dva boda.

Partizan je sada četiri boda iza Crvene zvezde i šest iza lidera na tabeli, večerašnjeg protivnika TSC-a iz Bačke Topole. Taj pogled na tabelu boli trenera Sava Miloševića, koji je najavio da je ‘parni valjak’ blizu da odustane od titule, ali i igrače.

Svoju frustraciju novinarima posle meča preneo je junak iz Moldea gde je doneo crno-belima ulazak u Ligu Evrope, Nemanja Miletić.

– Neke stvari ne mogu više ovako da se trpe. Moraće neki razgovori da se obave. Konkretno, mislim na sebičnost. Ako je neki igrač u boljoj poziciji, ne može ovaj drugi da mu ne da loptu. U redu da se desi jednom, ali da se ponovi pet puta to je nedopustivo. Ne sme da igra svako za sebe, mi smo Partizan. Imamo sada dve nedelje da to rešimo – izjavio je Miletić.

Osim sebičnosti, problem je bila i koncentracija, jer je gol primljen gotovo ‘iz svlačionice’, u 25. sekundi.

– Ne znam šta da kažem, nismo ni izašli na teren, a primili smo gol. Možda smo već i krenuli na odmor, jer posle ovog meča imamo slobodno tri dana – ogorčen je desni bek crno-belih.

Miletić je imao sjajnu priliku sredinom drugog poluvremena, ali mu je golman Filipović odbranio zicer sa nekoliko metara.

– Poklopila mi se lopta sa reflektorom i tukao sam pravo u golmana. Mada, mislim da bi bilo previše da rešim i ovaj meč – podvukao je popularni ‘Ćelavi’, koji je i večeras dobio ovacije prisutne publike na stadionu u Humskoj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan

0
0

5 Komentara

  1. Partizan realno po igrama koje pruža je tu negde 3 ili 4 tim prvenstva možda dodju do drugog mesta.ali teško pored Vojvodine i Radničkog, a vidimo da je tu i TSC.
    Gledao sam nekoliko utakmica Partizana i to je veoma nizak nivo fudbala čim naidju na organizovaniji u fubalskom smislu tim nemaju rešenje, dave, muče se…spori su.i nemaju igru. Eto to je to…

    0
    0
    Odgovori
  2. Dok se tim trgne i dok savo shvati da mu je trenerski posao misaona imenica ovi sa druge strane brda prave tim ja bih pre rekao za sledecu sezonu a ne za ovu . Sta je bre ovo ..??? Oni ako uigraju ovaj tim i sa jos jednim ili dva igraca ako dovedu pa bice za dve lige ispred partizana

    0
    0
    Odgovori
  3. Da rezimiramo:
    Neki su sebicni, dobro, ali
    Poklopila mu se lopta sa reflektorom
    Bilo bi mu previse da je resio i ovaj mec
    Gospode boze, pa kakva je ovo izjava profesionalca ide da se krstim i rukama i nogama

    0
    0
    Odgovori
  4. MILETICU, NESPOSOBNI
    LJUDI VODE PARTIZAN.
    TRENER LOS BEZ AUTORITETA, UPRAVA
    NIKAKVA. ZATO NEMA IGRE.
    PARTIZAN NIKAD SLABIJI.
    SAVO ZA MENADZERA I
    VEC SUTRA NOVI TRENER.
    VAZURA VUCELIC NAPOLJE.
    ODE I OVA GODINA. A NASE
    LEGENDE CUTE LI CUTE.
    TIM SE NISTI. ZALOSNO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter