‘Neki razgovori će morati da se obave’, oštro je rekao Miletić posle remija Partizana sa TSC-om i gubitka nova dva boda.

Partizan je sada četiri boda iza Crvene zvezde i šest iza lidera na tabeli, večerašnjeg protivnika TSC-a iz Bačke Topole. Taj pogled na tabelu boli trenera Sava Miloševića, koji je najavio da je ‘parni valjak’ blizu da odustane od titule, ali i igrače.


Svoju frustraciju novinarima posle meča preneo je junak iz Moldea gde je doneo crno-belima ulazak u Ligu Evrope, Nemanja Miletić.

– Neke stvari ne mogu više ovako da se trpe. Moraće neki razgovori da se obave. Konkretno, mislim na sebičnost. Ako je neki igrač u boljoj poziciji, ne može ovaj drugi da mu ne da loptu. U redu da se desi jednom, ali da se ponovi pet puta to je nedopustivo. Ne sme da igra svako za sebe, mi smo Partizan. Imamo sada dve nedelje da to rešimo – izjavio je Miletić.

Osim sebičnosti, problem je bila i koncentracija, jer je gol primljen gotovo ‘iz svlačionice’, u 25. sekundi.

– Ne znam šta da kažem, nismo ni izašli na teren, a primili smo gol. Možda smo već i krenuli na odmor, jer posle ovog meča imamo slobodno tri dana – ogorčen je desni bek crno-belih.

Miletić je imao sjajnu priliku sredinom drugog poluvremena, ali mu je golman Filipović odbranio zicer sa nekoliko metara.

– Poklopila mi se lopta sa reflektorom i tukao sam pravo u golmana. Mada, mislim da bi bilo previše da rešim i ovaj meč – podvukao je popularni ‘Ćelavi’, koji je i večeras dobio ovacije prisutne publike na stadionu u Humskoj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan