4
Evropske lige

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

VAZURA DEMANTUJE LACIO: Nije problem srce, već ‘zmija u džepu’!

Objavljeno: 31.08.19 u 17:48

Kako ste poslednjih dana mogli pročitati na sajtu HotSport.rs, igrač Partizana je navodno pao na medicinskim pregledima pre potpisivanja ugovora sa italijanskim klubom.

Navodno se tokom pregleda otkrilo da Strahinja Pavlović ima problem sa EKG-om koji nije dao najbolje rezultate, a italijanski klub iz Rima ne želi ništa da rizikuje posle slučaja smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija prošle godine.

Međutim, postoji neko ko zna ‘pravi’ razlog ovog problema je generalni direktor FK Partizan – Miloš Vazura.

– Da odmah prekinemo spekulacije: Strahinja Pavlović je apsolutno zdrav i nema nikakvih medicinskih problema. Prošao je sve testove i u Srbiji i u Italiji i dobio dozvole, ali nije došlo do finansijskih dogovora, najpre između Partizana i Lacija, kao i rimskog kluba i samog fudbalera. Plasirali smo se u Ligu Evrope i to je izgleda uticalo na stav Italijana, a mi nismo želeli da odustanemo od pređašnjeg dogovora – rekao je Vazura za Telegraf.

U slučaju mladog štopera, Vazura je poručio:

– Već početkom naredne sedmice Strahinja će potpisati novi ugovor sa Partizanom i to na pet godina. Očekujemo od njega u budućnosti da doprinese klubu i u rezultatskom i u finansijskom smislu. 

FK Partizan će zbog propalog dogovora ostati bez 5,5 miliona evra, ali će to klub finanskijskim bonusom iz Lige Evrope brzo nadoknaditi.

Autor – Lazar Kuzmanović

 

0
0

4 Komentara

    • Covek demantuje sam sebe,ako je do para ne bi Pavlovic ni radio preglede da se nije dogovorio sa Fiorentinom.Mali je paklen igrac ali zdravlje je na prvom mestu,umesto sto se pravi pametan treba zastititi svog igraca i osigurati mu pretrage sve verovatno se moze pomoci, a ne gledati da se uzmu pare po svako cenu.

      0
      0
      Odgovori
    • Vas Bocko je u džepu je tog panja…samo kad su Degenek i Milunović igrači. Dečko ima 18 godina,ova dvojica u njegovim godinama su još skupljali lopte iza gola za vreme utakmica!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter