5
Domaći fudbal

OTVOREN KONKURS: Pored Čavrića, još dva stranca su u fokusu Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.19 u 10:00

Pregovori traju na nekoliko strana, a rasplet se očekuje ubrzo tokom vikenda.

Nije tajna da Crvena zvezda juri još jednog krilnog napadača i da je prvi pik Aleksandar Čavrić iz Slovana iz Bratislave. Ipak, pored bivšeg mladog reprezentativca Srbije, postoje još dve opcije koje su se ranije spominjale.

Klupski drug Čavrića Marokanac Moha želi da napusti redove šampiona Slovačke i njegova cena je manja i možda je lakše doći do dogovora sa gazdom.

Kako saznaje HotSport, ponovo je aktuelan Lamin Đalo iz Salernitane i pregovori sa njim su intenzivirani. Reprezentativac Gvineje je odavno na radaru crveno-belih, koji su opipali puls igrača i imaju jasne uslove, ako se odluče za njegovu selidbu u Beograd.

Na kraju, vreme nije saveznik i tokom vikenda bi trebalo da padne odluka, a možda i danas prelome čelnici Zvezde.

0
0

5 Komentara

  1. Da parafraziram Berluskonija, nemojte dovoditi nekog ko je preplanuo na suncu, jer dovesti Afrikanca iz neke leve ekipe, koja nema pedigre, pa od njega očekivati da može igrati u Evropi je kretenizam! “Ne čine život teškim usponi i padovi. Teškim ga čine budale” (jevrejska poslovica).

    0
    0
    Odgovori
    • Treba se ratosiljati Jevtovića, Simića pa tek onda dovesti neko krilo iz inostranstva. Takođe jedan veliki plus bi bio kada bi Danijel potpisao i da igra umesto Jovanče. To mu dođe taj apgrejd.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter