0
Domaći fudbal

NOVAJLIJA U SUBOTICI: Milutinović potpisao za Spartak

Objavljeno: 31.08.19 u 10:41

Mihailo Milutinović novi je igrač u redovima subotičkog superligaša.

Bivši igrač Zemuna sa Spartakom je potpisao ugovor na tri i po godine i zadužio dres sa brojem 55. Igra na poziciji desnog beka i štopera što je od velikog značaja za Subotičane jer su deficitarni na tim pozicijama.

– Doveli smo još jednog igrača koji će nam mnogo pomoći da ostvarimo naš cilj i izborimo plej of. Obzirom da se Cucin povredio i da smo na poziciji desnog beka ostali samo sa Davidom Dunđerskim neophodno je bilo da se pojačamo – kaže Nikola Simović predsednik Spartaka.

– Prednost je dobio Milutinović, jer je igrač koji može da igra na pomenutoj poziciji, ali i na mestu centralnog beka. Verujemo da će se vrlo brzo uklopiti u ekipu i opravdati naša očekivanja – dodao je on.

Dvadestčetvorogodišnji univerzalac u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio je dres Partizana, ali i Crvene zvezde. U Suboticu je stigao kao slobodan nakon isteka ugovora sa ekipom iz Gornje varoši.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter