7
Evropske lige

MILAN MANDARIĆ: Tražio bih Partizanu sto miliona evra, ali biću zadovoljan i sa dva!

Objavljeno: 31.08.19 u 14:54

Vlasnik Olimpije iz Ljubljane ne odstupa od cene koju je zacrtao kod interesovanja Partizana za njenog štopera Makija Banjaka.

Čuveni nekadašnji vlasnik Portsmuta Milan Mandarić sada je vlasnik Olimpije iz Ljubljane, a poslednjih dana na vezi je sa Beogradom, jer je Partizan zainteresovan za defanzivca ‘zmajeva’ Makija Banjaka.

To je Mandarić otkrio za slovenački ‘Siol’, gde je istakao i kako teku pregovori sa klubom iz Humske.

– Pričali smo sa Partizanom. Kvalifikovali su se za Ligu Evrope, videćemo šta će se dogoditi u narednim satima i kako razgovor napreduje – izjavio je Mandarić.

Novinare iz Ljubljane zanimalo je koliko Mandarić traži za defanzivca iz Kameruna.

– Voleo bih ja 100 miliona da dobijem, al bojim se da će to biti teško (smeh). Mislim da je realno oko dva miliona. Moguće je i partnerstvo sa Partizanom i procenatr od naredne prodaje. Sigurno je da će nastaviti karijeru u nekom novom klubu. Mlad je i fantastičan prospekt za budućnost – podvukao je Mandarić.

Banjak je fudbaler koji ima 24 godine, ponikao je u Akademiji Samuel Eto u Kamerunu, odakle je kao najtalentovaniji izdanak škole prešao u omladinsku selekciju Barselone. U karijeru je igrao za Saragosu, Nant i Admiru, pre nego što je došao u Olimpiju.

0
0

7 Komentara

  1. Дај ти нама и најгорег нападача, пошто нама то треба. Одбрана је нама ок скроз

    0
    0
    Odgovori
  2. Odakle bre Milane vidiš da igraju na jaku hranu(popara)……ekg ne mogu da prodju sa 19god……a onda nema ni kinte.Ovi istrošeni magarići ne vrede ništa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter