3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HS SAZNAJE: Partizan želi bivšeg štopera Crvene zvezde, evo o kome je reč…

Objavljeno: 31.08.19 u 18:00

Cilj je da se pojača poslednja linija pred start grupne faze Lige Evrope, na stolu je ponuda od milion evra.

Finiš je prelaznog roka, te se jure pojačanja na sve strane i trku sa vremenom vodi Partizan koji je kako saznaje HotSport pikirao novajliju u Rumuniji. Crno-beli žele da dovedu za nastavak sezone i Ligu Evrope Bogdana Planića iz FCSB-a. Ponuda od miliona evra za obeštećenje je na stolu rukovodstva tima iz Bukurešta, koji je posle loših rezultata na domaćoj sceni u četvrtak eliminisan u Evropi od Viktorije Gimaraeš.

Iz Humske smatraju da je neophodno pojačati zadnju liniju, ali realno je da nema mnogo vremena za ovu misiju, pošto je gazda „rumunske zvezde“ Đidji Bekali veoma čvrst u svojim pregovarčkim stavovima i da je cena Planića duplo veća bez obzira što ekipi ne ide po planu ovog leta. Ipak, vredi pokušati da se iskorista trenutna „uzdrmanost“ rumunskog giganta i ostaje da se sačeka konačan odgovor iz Bukurešta.

Užičanin je tokom karijere nastupap za Zlatibor, Ofk Beograd, Crvenu zvezdu i Vojvodinu odakle se preselio u redove FCSB-a.

0
0

3 Komentara

  1. Надам се да ово није тачно што пишете јер ем доводимо звездиног играча ем су сви луди и слијепи па не виде да нама треба нападач!!!! НА-ПА-ДАЧ, идиоти!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter