6
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

FLEŠ IZ HOLANDIJE: Partizan neće igrati u Alkmaru, već u najomraženijem gradu Srba!

Objavljeno: 31.08.19 u 23:55

Fudbaleri AZ Alkmara utakmice ‘L’ grupe Lige Evrope neće igrati na svom AFAS stadionu, evo razloga.

Naime, ranije u avgustu jak vetar srušio je krov stadiona ‘AFAS’ u Alkmaru na kom AZ igra svoje utakmice 13 godina od kada je to zdanje otvoreno. Stradalo je više od 70 procenata krova i potrebna je rekonstrukcija. Kako nisu zadovoljeni svi bezbednosni uslovi, AZ je odlučio da domaćin bude u drugom gradu.

Izbor je pao na Hag. Tako će Partizan 27. novembra put ne baš omiljenog grada Srba. Naravno, razlog je tamošnji Međunarodni sud pravde, bolje rečeno nepravde prema našem narodu.

‘AFAS’ stadion je 2015. godine bio srećne ruke Partizanu, tada su crno-beli pobedili AZ Alkmar kao gosti.

0
0

6 Komentara

  1. ZASTO OVAKAV NASLOV ZA HAG. KOME TO KORISTI.
    PARTIZANU SIGURNO NE.
    DISTA MULJANJE. OVO LICI
    NA SROZAVANJE PARTIZANA.
    DA SE NAVIJACI PONASAJU
    NEDOLICNO. DOSTA BRE
    POLITIKE. OVO LICI NA NEKO
    HUSKANHE NAVIJACA. MORA LI POLITIKA. DOSTA !

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto bi Hag bio jedan ne bas omiljen grad Srba? Hvala dragom Gospodu Bogu, da su Slobodan Milosevic, Seselj, Karadzic i Mladic zavrsili pred Haskim sudom. Zlocin protiv covecnosti ne sme ostati nekaznjen. Zato je odlicno da postoji sud u Hagu. Nisam ja nista manje Srbin nego vi u redakciji. Nisu svi Srbi desnicari, fasisti i nacionalisti. Objavite mi komentar jer nikog ne vredjam. Napred Partizan!

    0
    0
    Odgovori
    • Не представљај се партизановцем и Србином јер то сигурно ниси. А вријеђаш нас тиме што нам говориш да смо фашисти ако мислимо другачије од тебе, смеће једно. Жао ми је твојих родитеља, за разлику од тебе

      0
      0
      Odgovori
      • Odgovor za gcg: Neces uspeti da me spustis na tvoj nivo. Tvoj komentar ne otkriva nista o meni vec pokazuje samo tvoj stav koji nije baziran na logici i zdravom razumu vec pociva na trulom nacionalizmu. Meni je iskreno zao da si doziveo rat. Ako ne ti,licno, onda neko od tvojih. Ali to iskustvo ti ne daje pravo da mrzis sve oko sebe i da potpirujes nacionalnu mrznju. Pricas o tome da mislis drugacije od mene i nazivas me smecem, kazes nisam srbin, ni partizanovac. Da mozes, odmah bi me streljao na licu mesta, kao i tvoj uzor Ratko Mladic, zar ne? Prst na celo i razmisli o tvom sistemu vrednosti, ako uopste mozes to. Iskreno mi je zao sto smo iste nacijei sto volimo isti klub. Zelim ti ipak svako dobro.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter