2
Domaći fudbal

ŽREB ZA LE: Partizan u trećem šeširu, da li je ovo idealna grupa za crno-bele?

Objavljeno: 30.08.19 u 09:38

Danas u 13 časova u Nionu biće održan žreb za grupnu fazu Lige Evrope, a u njemu će se naći osvajač Kupa Srbije Partizan.

Veliki uspeh crno-belih! Partizan će posle godinu dana pauze igrati ponovo u grupnoj fazi drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja. Crno-beli u žreb ulaze sa veoma dobrim koeficijentom, te će se naći u trećem šeširu.

To znači da su mogući rivali Partizana iz prvog šešira Sevilja (Španija), Arsenal (Engleska), Porto (Portugalija), Roma (Italija), Mančester junajted (Engleska), Dinamo Kijev (Ukrajina), Bešiktaš (Turska), Bazel (Švajcarska), Sporting (Portugalija), CSKA Moskva (Rusija), Volfsburg (Nemačka) i Lacio (Italija).

Iz drugog šešira ‘vrebaju’ PSV Ajndhoven (Holandija), Krasnodar (Rusija), Seltik (Škotska), FK Kopenhagen (Danska), Braga (Portugalija), Gent (Belgija), Menhengladbah (Nemačka), Astana (Kazahstan), Jang Bojs (Švajcarska), Ludogorec (Bugarska), APOEL (Kipar) i Ajntraht (Nemačka).

Dok četvrti šešir čine timovi AZ Alkmar (Holandija), Gimaraeš (Portugalija), Trabzon (Turska), Oleksandrija (Ukrajina), Dudelanž (Luksemburg), LASK (Austrija), Volfsberger (Austrija), Lugano (Švajcarska), Slovan (Slovačka), Rendžers (Škotska), Kluž (Rumunija) i Ferencvaroš (Mađarska).

Po HotSportu najlepša moguća grupa za Partizan bi bila svakako da iz prvog šešira dođe jedan atraktivan protivnik poput Mančester junajteda, a da ostale članove grupe čine Astana i Dudelanž sa kojima se može boriti za plasman u nokaut fazu. ‘Grobari’ sigurno ne bi imali ništa protiv i da umesto ‘našeg kandidata’ Mančester junajteda protivnik iz prvog šešira bude nešto slabiji rivali poput Bazela ili Dinama iz Kijeva.

Najnepovoljnija grupa bila bi da se crno-beli nađu u grupi sa recimo Mančester junajtedom, Romom, Laciom ili Seviljom, te PSV-om iz drugog šešira i recimo Trabzonom iz četvrtog šešira.

Za sada prenos žreba Lige Evrope od 13 časova biće na TV Arena Sport.

IDEALNO

Dinamo Kijev
Astana
Partizan
Dudelanž

TEŠKO

Mančester junajted
PSV Ajndhoven
Partizan
Trabzon

0
0

2 Komentara

    • Po cemu je atraktivno ljubi te brat,izvodljivo je za proci dalje ali ovi ce vise gristi nego mi,i njima je LE nije samo uputno takmičenje vec hoce da naprave nesto bar da grupu prodju

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter