3
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

VUČELIĆ: Smeši nam se proleće u Evropi! TOŠIĆ: Srećan sam zbog povratka na ‘Old Traford’!

Objavljeno: 30.08.19 u 14:54

Partizan će u grupnoj fazi Lige Evrope igrati protiv Mančester junajteda, Astane i AZ Alkmara, evo i prvih reakcija iz Humske.

Predsednik Milorad Vučelić je istakao da je Partizan dobio respektabilne protivnike, ali da ako bude igrao dobro može do proleća u Evropi.

– Posle obavljenog žreba u Monaku moźemo reći da smo generalno zadovoljni njegovim ishodnom.Sve su to respektibilni protivnici,posebno misleći na Mančester Junajted. Prvi utisak je da ukoliko mi budemo dobro igrali i damo sve od sebe da se Partizanu smeši proleće u Evropi.

– Sa nekim od timova smo već igrali i imali dobar rezultat tako da sa pravom možemo da očekujemo evropsko proleće.Ponavljam,mi moramo da budemo pravi i pružimo svoj maksimum i tada možemo da očekujemo najbolje – rekao je Vučelić.

Iskusni krilni napadač Zoran Tošić se raduje povratku na Old Traford i mečevima sa svojim bivšim klubom Mančester junajtedom.

– U principu ja sam zadovoljan grupom. Uvek je bolje dobiti jednog takvog ozbiljnijeg protivnika koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. To je fenomenalno iskustvo za sve nas da igramo na Old Trafordu. Za mene lično ponovo povratak tamo zbog čega sam veoma srećan. Pored toga imamo Astanu i AZ Alkmar sa kojima možemo da se nosimo i uveren sam da imamo kvalitet da možemo ravnipravno da se borimo za to drugo mesto. Moram reći da je Mančester favorit, a da su podjednake šanse nas tri ekipe. U principu bilo je i lakših i težih grupa, ali možemo da budemo zadovoljni.

0
0

3 Komentara

  1. Biseri, dajte sad pojacanje, ovako se ne ide napred, Dumbiju pod hitno dovesti, dajte ne igrajte se, i stalno forsirajte napadacki fudbal, Partizanu treba pojacanje u napadu pa i dva igraca, za rotiranje, dakle LEONARDO I DUMBIJA DOBITNA KOMBINACIJA,.

    0
    0
    Odgovori
  2. SMESI NAM SE PROLJECE,
    AKI SE DOBRO POJACAMO.
    TRI CETIRI DOBRA IGRACA,
    ISKUSNA. OVAKO GRUPA
    SUPER, ALI MI SMO MNOGO
    SLABI. SLABA IGRA. ODBRANANIKAKVA I SREDINA SLABA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter