0
Evropske lige

FOTO screenshot

PRIMERA: Sevilji bod, Atletik ubedljiv u Bilbau

Objavljeno: 30.08.19 u 23:52

Treće kolo španske Primere danas je donelo dva duela. Sevilja je dočekala Seltu utakmica je završena rezultatom 1:1 , a Atletik je savladao ekipu Real Sosijedada sa 2:0

Sevilja je pripretila u devetom minutu, Džordan je imao odličnu priliku sa ivice šesnaesterca. Lopta je prošla kraj desne stative. Samo dva minuta kasnije, velika šansa za De Jonga, Regiljon ga je dobro proigrao, a Holanđanin iz dobre pozicije šutirao je levo od gola ekipe iz Viga. Ponovo je De Jong zapretio već u 17. minutu, bivši napadač PSV je iz dobre pozicije loše šutirao. Do kraja poluvremena oprobao se i Munir. Mreže se ipak nisu zatresle.

Sevilja – Selta Vigo  (STATISTIKA MEČA) 

U nastavku dominacija Sevilje, ali nije bilo izglednijih prilika, sve do 81. minut, kada je Banega iz slobodnog udarca ubacio loptu pred gol Selte, gde je najviši u skoku bio Franko Vaskez, koji glavom postiže pogodak za 1:0. Tri minuta kasnije konačan rezultat postavio je Denis Suarez.

Atletik Bilbao – Real Sosijedad (STATISTIKA MEČA)

U drugom meču večeri siguran je bio domaćin. Atletik iz Bilbaa je sa 2:0 savladao Real Sosijedad. Poveo je domaćin već u 11. minutu. Kapa je odlično sa desne strane proigrao Vilijamsa koji je na šest metara sačekao loptu i poslao je iza leđa golmana gostiju. Potom je u 28. minutu Kordoba pronašao Gariju koji je sa 17 metara proigrao Garsiju, a on je poslao neuhvatljivu loptu za 2:0 i pobedu domaćina

Primera 3. kolo

Petak

Sevilja – Selta Vigo 1:1 (0:0)
(Vaskez 81 – Suarez 84)

Atletik Bilbao – Real Sosijedad  2:0 (0:0) 
(Vilijams 11, Garsija 28) 

Subota

17.00 Osasuna – Barselona
19.00 Hetafe – Alaves
19.00 Levante – Valjadolid
21.00 Betis – Leganes

Nedelja

17.00 Valensija – Majorka
19.00 Atletiko Madrid – Eibar
19.00 Espanjol – Granada
21.00 Viljareal – Real Madrid

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter