3
Domaći fudbal

KAKO JE NAJAVIO HS: Desni bek napustio Zvezdu, dojučerašnji saigrači se oprostili od njega (FOTO)

Objavljeno: 30.08.19 u 19:46

Gigant iz Austrije je sa defanzivcem potpisao ugovor na tri godine

Čekao se pravi trenutak za rastanak, pa je danas Crvenu zvezdu kao slobodan igrač napustio Filip Stojković. On će karijeru nastaviti u Rapidu iz Beča sa kojim je potpisao ugovor do juna 2022. godine.

Popularni Žule je posle više od dve uspešne godine u Ljutice Bogdana pronašao novi inostrani angažman, a posle Minhena 1860, sledeća stanica je Beč i dres zeleno-belih kako je HotSport ekskluzivno sinoć najavio.NOVI ODLAZAK: Posle Bena i defanzivac napušta Zvezdu

Čitavu misiju sa austrijskim klubom odradili su menadžeri stevan Miković i Zoran Miljuš koji je ekspert za tržište Austrije.

Utanačenje posla pomogli su i predstavnici Zvezde koji su pustili defanzivca bez obeštećenja zbog zasluga za pruženo u redovima šampiona Srbije. Stojković će imati slična primanja u Rapidu.

Prelazak u novi klub čestitali su mu bivši saigrač, a među prvima čestitao mu je i jedan od najboljih prijatelja Marko Gobeljić, koji ga je nasledio na poziciji desnog beka.

0
0

3 Komentara

  1. Ode drvoseča, najveća rupa i najgori čovek u timu, još i Gobeljića da se rešite pa da uz dva dobra pojačanja ojačate odbranu. Jedino ne znam ko će sada u timu imati ulogu provokatora i lomiti noge a da ne dobije ni žuti karton.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stojkovic je bio najbolji zvezdin igrac i meni, kao velikom zvezdinom navijacu, uopste nije jasno zasto se uprava tako lako odrekla igraca za kog nema ni priblizno dobru zamenu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter