9
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda otpočela pregovore sa brzonogim napadačem

Objavljeno: 30.08.19 u 15:27

Crvena zvezda će u pohodu ka Ligi šampiona dodatno pojačati ofanzivnu liniju.

HotSport nezvanično saznaje da je šampion Srbije Crvena zvezda poslao prvu ponudu za krilnog napadača Aleksandra Čavrića.

Obavljeni su i preliminarni razgovori sa dvadesetpetogodišnjim fudbalerom. Pred kojim je teška odluka u odabiru nove destinacije pošto je za njegove usluge zainteresovana i Majorka koja nudi između 1,5 i 2 miliona evra o čemu je naš portal već pisao jutros.

Čavrić je u prethodnoj sezoni za Slovan iz Bratislave odigrao 33 utakmice, postigao je pet pogodaka i asistirao osam puta.

Na tragu informacije – Darko Noveski

0
0

9 Komentara

  1. Necu tunjavog Cavrica hocu Lazara Markovica . Grobari nam uzeli Ozegovica i Stojkovica ,sad je red da Laza komenzi bite tu as ! On je zgodno pojacanje za Ligu Sampiona . Cavric NULA

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo, za “šućpura”, vidi se da čovek ima fudbal u malom prstu! Tako je, treba dovesti Lazara Markovića, sjajnog tehničara koji svaku situaciju “1 na 1”, rešava na vrlo interesantan način, jednostavno posle brzog bega on se uvek zakuca u protivnika ispred sebe! To je ono što fali Zvezdi!

      0
      0
      Odgovori
  2. Bravo zvezdas, nemas ti pojma. Ben je za Cavrica Mesi licno. On je svoje odradio u Slazburgu i napravio taj korak kiji nam je trebao i koji nismo mogli da napravimo 30 godina. Cavric je zaista novi Simic ili Jeftovic sto se tice pozicije, ili ako bas hoces novi Causic sto se tice transfera = velike pare zbog provizija a igracki nula. Dovoditi igrace kao pijani milioneri ne smemo jer to i nismo. Nervira me sto smo to uradili prosle godine, pa se nadam da cemo ove godine drugacije da dovodimo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne treba nam drugi Simić. Ne možemo se osloboditi viška igrača a pregovaramo sa prosečnim igračem za Linglong ligu. Treba nam brzonogo strano krilo.

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo, Fili neka si im rekao! Popu pop a bobu bob! To majstore, nama treba brzo strano krilo nikako domaće. Nama treba neko pout sjajnog “kapitalca” Bena, koji je u Zvezdi pokazao i brzinu i dribling i duel igru. A, kako je tek postigao maestralan gol na utakmici Zvezda-JB, kada je poslao golmana u jednu a loptu u drugu stranu, doduše svog golmana ali nema veze gol je bio sjajan. Takvi nam “kaptalci” trebaju poput Bena, po mogućnosti iz Afrike.

      0
      0
      Odgovori
        • Od domaćih igrača nemamo vajde, lupi Milan i osta živ! Verovatno oni momci što su bili prvaci Evrope i sveta u uzrastu U-19, nisu bili Srbi! To su bili Afrikanci! To su primetili i ovi iz interesne grupe koja vodi Zvezdu i zato šakom i kapom puštaju svoje talentovane igrače da preko Zvezdinog ekskluzivca za talijansko područje izvesnog Ivice Pavlovića (čoveka sa sudskim pedigreom), rasturaju Zvezdinu omladinsku školu! U tome im zdušno pomaže i pedantni stručnjak i velemajstor kvalifikacija doktor Milojević, koji ima averziju prema mladim igračima Zvezde i na njihov pomen odmah dobije ospice. Zato je Zvezda i dovodila gromade uglavnom afričkog porekla, kao Onjila, Mbođa, Parkera, Matosa, Ruiza, Moučea, Rikardinja, Frimponga, Sumaila, Kongu, Edera, Fibela, Boaćija, Bena, Kafua i ostale bakrače! Nastavi i dalje da lupaš ali lupaj makar u bubnjeve!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter