2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

FOTO-UBOD: Zvezdan Terzić na večeri sa gazdom Olimpijakosa (FOTO)

Objavljeno: 30.08.19 u 13:10

Žreb za Ligu šampiona spojio je bratske klubove Crvenu zvezdu i Olimpijakos, a evo šta se dešavalo posle svečanosti u Monte Karlu.

Vesli Snajder i Petar Čeh spojili su Crvenu zvezdu u grupi ‘B’ sa Bajernom iz Minhena, Totenhemom i Olimpijakosom. Tako će se bratski klubovi iz Beograda i Atine prvi put u istoriji sastati u zvaničnom meču.

Posle žreba u ‘Grimaldiju’ na ručku su se našli prvi operativac Crvene zvezde Zvezdan Terzić i vlasnik Olimpijakosa Evangelis Marinakis. Evo kako je to bilo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zvezdan Terzić i Evangelos Marinakis ⚪️🔴⚪️ Najbolji komentar pobedjuje!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Zvezdan Terzic je najveca bruka srpskog fudbala, covek sa takvom biografijom, treba da je u zatvoru, domacin u padinskoj skeli bar 30 godina, de obnovite onaj slucaj ako ima pravde, ono kad je pobegao iz srbije, hajde nekaq neko pokrene i smesti ovog gde mu je i mesto, vreme je, to je samo blato obraza zvezde, zvezda sa njim nije nikakav evropskiu klubm jer ovaj nije za posao koji radi u njoj, dakle pravdu na sto za ovog, i skloniti ga iz srpskog fudbala, ima mesta u padinskoj skeli za takve i slicne.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter