1
Domaći fudbal

FOTO: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

ALEKSANDAR JOVANOVIĆ ZA HS: Dobio sam sjajne uslove u Turskoj, a sad sam u nezgodnoj situaciji…

Objavljeno: 30.08.19 u 16:16

Veliku pažnju u Španiji i Turskoj privukao je mogući transfer talentovanog srpskog golmana Aleksandra Jovanovića u Ankaraguču.

Mediji u pomenutim zemljama, ali i u Srbiji transfer su najavili kao gotovu stvar. HotSport je kontaktirao Aleksandra Jovanovića kako bi saznao gde je zapelo.

Golman Ueske ljubazno je odgovorio na naš poziv i otkrio dokle se stiglo u pregovorima sa turskim superligašem.

– Jako nezgodna i čudna situacija za mene. Ueska i ja smo pre dvadesetak dana dobili ponudu iz Turske, nakon pregovora sve strane bile su zadovoljne. Ja sam pre potpisa otišao u Ankaru kako bih se lično uverio šta me tamo očekuje. Bio sam zadovoljan svime što sam video, odlučio sam da potpišem ugovor – počeo je Jovanović.

Nakon toga stvari su krenule da se komplikuju.

– Odradio sam lekarske preglede i potpisao ugovor na dve godine. S tim što bi ugovor stupio na snagu ako bi se Ankaraguču oslobodio zabrane transfera koju su imali u tom trenutku. Krajnji datum za to bio je 26. avgust. S obzirom da do tog datuma njima nije skinuta zabrana, ugovor je poništen i ja sam i dalje igrač Ueske.

Situaciju dodatno komplikuje po našeg čuvara mreže i to što su Španci već pronašli novog čuvara mreže.

– Španci su već računali na to da su me prodali i sezonu su krenuli sa novim golmanima. Videćemo šta će doneti poslednji dani prelaznog roka – ističe Jovanović za HotSport.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter