0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

ISTORIJA: TSC prvi put gostuje Partizanu u Beogradu

Objavljeno: 29.08.19 u 15:30

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju od 20 sati gostuju ekipi Partizana u Beogradu, u 7. kolu Superlige, uz obećanje da će pružiti svoj maksimum i da u Humsku ne dolaze kao autsajderi, iako ulogu favorita prepuštaju crno-belima.

Šef stručnog štaba Zoltan Sabo izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da ih očekuje utakmica sa jakim protivnikom, koji se bori za plasman u Ligu Evrope.

– Nadam se da će Partizan uspeti da ostvari dobar rezultat u evropskom takmičenju, mi im svakako želimo uspeh. Sigurni smo da ćemo se i sa tako jakim protivnikom predstaviti u najboljem svetlu u Beogradu“, dodao je trener koji predvodi tim sa najboljim debitantskim rezultatom u istoriji Super lige Srbije sa 5 pobeda i jednim remijem – rekao je Sabo.

Sabo je podsetio da će utakmica u nedelju biti prvo gostovanje FK TSC u Humskoj, ali je istakao da nemaju bojazan zbog toga.

– Pozitivno razmišljamo, pokazaćemo našu najbolju igru i pariraćemo protivniku  na najbolji mogući način. Verujem da možemo da se nadamo i pozitivnom rezultatu – rekao je on.  

Centralni vezni igrač Janko Tumbasević ocenio je da Partizan jeste favorit.

– Očekuje nas jedna teska utakmica, sa protivnikom koji ima dobar tim i kvalitetne pojedince, ali i mi smo svesni svojih kvaliteta. Probaćemo da ih namučimo što više i da izvučemo pozitivan rezultat za nas – kazao je Tumbasević.

Prema njegovim rečima, TSC će pokušati da nametne svoju igru koliko dozvoli protivnik.

– Mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo zahteve koje pred nas postavlja trener. Nadam se da ćemo uspeti u tome i protiv ekipe Partizana – dodao je Tumbasević.

On je rekao i da za utakmice protiv najboljih klubova Srbije nije potrebna neka posebna motivacija, da su to mečevi u kojima se svako trudi da se prokaže u najboljem svetlu. Tumbasević je takođe poželeo crno-belima plasman u Ligu Evrope.

U prošlom, šestom kolu, ekipa TSC je na domaćem terenu pobedila Inđiju rezultatom 2:0, i trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 16 bodova iz 5  pobeda i jednog remija.  Protivnik TSC u ovom kolu, Partizan, peti je na tabeli sa 10 bodova iz 4 odigrane utakmice.

Utakmica TSC – Partizan, igraće se u nedelju, 01. septembra, od 20h, na stadionu Partizana u Beogradu.

FOTO: TSC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter