1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ČEKAJU RIVALE: Delegacija Zvezde otputovala na žreb u Monte Karlo

Objavljeno: 29.08.19 u 10:29

Posle ceremonije izvlacenja sledi i radni sastanak sa rivalima u grupi.

Drugi put za redom Crvena zvezda je u grupnoj fazi Lige šampiona, a srpski klub je ušao u anale elitnog takmičenja, kao jedina ekipa koja je srušila ponovo četiri tima od starta kvalifikacija u julu.

Prema rangu crveno-beli su na 31. mestu i nalaziće se u četvrtom šeširu, kao i prošle sezone.

Na žreb u Monte Karlo otišla je petočlana delegacija Crvene zvezde: Svetozar Mijailović (predsednik), Zvezdan Terzić (generalni direktor), Stefan Pantović (poslovni direktor), Mitar Mrkela (sportski direktor) i Mirko Abramovic (klupski operativac).

Žreb startuje od 18 časova, a posle saznanja rivala sledi radni sastanak delegacija. Uveče će takmičarska komisija UEFA odrediti i raspored i termine mečeva, a premijera sledi 17. ili 18. septembra.

Protivnike sa nestrpljenjem čekaju stručni štab i igrači, koji su juče posle velikog slavlja i eliminacije Jang Bojsa imali slobodan dan. Sledi trening i početak priprema za subotnji derbi kola protiv Vojvodine u Novom Sadu, koji počinje u 18:45h.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter