3
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

TRENER JANG BOJSA: Razočaran sam, imam osećaj da smo bili bolji tim!

Objavljeno: 28.08.19 u 00:08

Jang Bojs će nakon eliminacije u Beogradu sezonu u evropskim takmičenjima nastaviti u Ligi Evrope

Stručnjaci su najavljivali da meč u Bernu neće ništa rešiti, te da je od presudnog značaja utakmica u Beogradu, ipak, pobednika je odredio prvi meč. Trener gostiju Gerardo Seoane je nakon meča izašao pred mnogobrojne novinare.

Čestitam Crvenoj zvezdi plasman u Ligu šampiona. Razočarani se vraćamo kući. Imam osećaj da smo bili bolja ekipa u dvomeču, mnogo nam je žao što smo ispali bez poraza. Fudbal je igra odbrane i napada i takav je fudbal. Smatram da smo bolje igrali u Bernu i imali više šansi, a ovde smo imali veći posed lopte nego izgledne prilike. Ovo je meč u gostima i mislim da smo bili dobri, a Zvezzda je suzila prostor našim brzim igračima i oni nisu mogli da odigraju kako treba – počeo je Seoane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CRVENA ZVEZDA JE U LIGI ŠAMPIONA!!! . Photo @crvenazvezdafk

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Dotakao se trener Jang Bojsa i publike.

– Čestitke Zvezdinim navijačima. Ipak, bili su važni tehnički i taktički detalji u oba meča i dešavanja na terenu su odlučila pobednika. Ovo je mlada ekipa i nismo bili efikasni, ali ćemo pokazati pravo lice – ističe Seoane.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković

Foto: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter