4
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Zvezda je napravila veliki uspeh, motiv više da i mi pružimo svoj maksimum!

Objavljeno: 28.08.19 u 13:04

Crvena zvezda je u utorak napravila istorijski uspeh plasiravši se dva puta zaredom u Ligu šampiona, a sada su sve oči uprte u Partizan

Pred crno-belima je utakmica koja može da odredi u mnogome sezonu Partizana, ali i zacrta evropski put srpskih klubova u budućnosti.

Partizan je otputovao za Molde, a dotakao se šef stručnog štaba Partizna i uspeha ‘večitog rivala’.

Sve čestitke Crvenoj zvezdi. Nije mala stvar to što su uradili, da dve godine zaredom uđu u Ligu šampiona. Fenomenalan uspeh, a idealno bi bilo da i mi prođemo Molde i da imamo dva predstavnika u grupnim fazama UEFA takmičenja. Da ne ponavljam zbog čega je to važno… – rekao je Milošević.

Na pitanje da li uspeh Zvezde može na psihološkom planu da pogura i „parni valjak“ na severu Evrope, rekao je…

– To je motiv više, naravno. Taj rivalitet mora da bude pozitivan – zaključio je talentovani trener Partizana.

0
0

4 Komentara

  1. savo uzmi Ducica jednog od pametnijih Srba: on reci da ne vredi bacati bisere pred svinje, a ti si trenirajuci preskocio te lekcije. ti redis uzaludan posao: postavljanje revaliteta partizana i zvezde na zdrave osnove. savo ti si preskocio puno lekcija i nisi bi tu kad je trebalo.Njihov glavni covek, a tvojzakleti neprijatelj je Av. ti strasno gresis, to je utopija da mozes nesto sa partizanom na posten, fudbalski nacin uraditi,S njihove strane bice sve ok kad odmaknu 1o_12 bodova. Tvoja utopija je duboka ne vuci grobare totalno u ponor. Ovo je zemlja prokletih, ti to ne vidis. Av, terzic i covic i bezbroj bezimenih jaci su od najboljeg partizana. Savo ne vuci klub u ponor. BACATI BISERE PRED SVINJE NE VREDI.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovako prica pravi navijac svaka cast a ne ko onaj sto ostavlja komentare VALJAK , GDK I ostala bagra i oni sto su sinoc ljuda busili gume STOKA

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter