2
Domaći fudbal

MOGUĆ SUDAR U GRUPNOJ FAZI: Šta Prosinečki misli o potencijalnom duelu Zvezde i Dinama?

Objavljeno: 28.08.19 u 16:50

Crvena zvezda je nerešenim rezultatom protiv ekipe Jang Bojsa uspela drugi put zaredom da izbori plasman u Ligu šampiona. 

Pored Zvezde još jedan klub je uspeo da izbori plasman u najprestižnije evropsko takmičenje, a to su komšije iz Zagreba. Dinamu je bio dovoljan 1:1 protiv norveškog Rozenborga.

Jedan koji se radovao uspehu oba kluba je bivši igrač i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki.

– Ma, velika je stvar za klubove na Balkanu što su Dinamo i Zvezda ušli u grupu Lige šampiona, veliki je to uspeh i za jedne i za druge. Nemoj da me pitaš ko bi bio u prednosti da dođe do tog sudara jer ko zna ko će koga izvući. To bi sad bila samo nagađanja – rekao je Prosinečki i dodao:

– U Dinamu i Crvenoj zvezdi treba da uživaju u ovom trenutku. Ušli su u Ligu šampiona, ostvarili sjajan uspjeh, triput će imati pune stadione i igraće protiv najboljih momčadi u Europi. To je ono zbog čega se treba radovati, a ko zna tko bi tu bio u prednosti. Ne možemo pre žreba pričati o tome – smatra Prosinečki.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona je na programu u četvrtak u 18 časa. Zvezda će biti u četvrtom šeširu, dok Dinamo u trećem. Da li će doći do ‘večitog derbija’ bivše Jugoslavije ostaje videti.

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter