1
Evrokupovi

MILOŠEVIĆ DONEO SJAJNE VESTI: Svi smo spremni, nemam dilemu oko sastava!

Objavljeno: 28.08.19 u 19:55

Na konferenciji za medije u Moldeu uoči sutrašnje utakmice, trener Partizana je istakao da će njegov tim biti kompletan.

Najveća nepoznanica bila je povreda Bojana Ostojića, štopera koji je propustio prvi meč u Beogradu. I prema rečima Sava Miloševića na pres konferenciji u Norveškoj pred utakmicu, iskusni defanzivac će igrati od prvog minuta.

– Svi znamo značaj sutrašnje utakmice. Po nas je uvek bilo dobro, nadam se da će i sutra, kada smo sa istim protivnikom igrali više puta u kratkom periodu. Analizirali smo sve što se dešavalo na našem stadionu. Mislim da neće biti mnogo nepoznanica, niti iznenađenja, više nema prostora za to. Za mene je najbitnije da smo svi spremni za sutrašnji meč, to je najbitnija informacija i to mogu da podelim sa vama – rekao je Milošević u svom uvodnom izlaganju i dodao da nema nikakvu dilemu oko sastava tima za sutra.

Da li bi veštačka trava mogla da predstavlja problem za tim Partizana?

– Ne očekujem veliki problem zbog podloge. Da je pitanje samo za mene, onda bih rekao da bi bio problem, jer toga u moje vreme je bilo malo toga. Ali kod današnjih i posebno mlađih igrača se razvojni i trenanži put odvijao upravo na veštačkoj travi i ne očekujem da tu bude problema.

Jedan od onih koji su u karijeri puno puta igrali na veštačkoj travi jeste Zoran Tošić.

– Došli smo u fazu koja može da nam odredi dalji tok sezone. Naš cilj je da se plasiramo u grupnu fazu, vrlo smo blizu, ostalo je još malo. Očekivanja i razmišljanja su samo pozitivna – rekao je Zoran Tošić.

Meč između Moldea i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova, crno-beli imaju prednost iz Beograda od 2:1

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter