3
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ: Oni koji nas ne vole rekli bi da smo imali sreće! Zasluženo smo u Eliti!

Objavljeno: 28.08.19 u 09:24

Treću godinu u nizu igraće Zvezda u Evropi, a drugu zaredom u Ligi šampiona.

Tvorac Zvezdinog uspeha je trener Vladan Milojević. Talentovani stručnjak je u meč ušao sa osmehom, a on ga je krasio tokom cele utakmice, a i posle. Nakon meča izašao pred novinare, gde je izneo svoje utiske.

– Ponosan sam, napravili smo veliki uspeh. Imali smo veliku želju da ponovo budemo u Ligi šampiona. Nije bilo lako i rekao sam igračima i pre Kopenhagena da damo sve od sebe i Bog nas je nagradio da budemo u 32 ekiše u Evropi. Ovo je istorijski uspe i biće i dalje ulaganja u infrastrukturu, imaćemo i omladince u Ligi šampiona. Čestitao bih igračima i mojoj porodici, koja trenutno nije tu i nedostajali su nam, ali Zvezda je velika porodoca i čestitam navijačima. Ponovo će u Beogradu gostovati veliki klubovi – počeo je Milojević i potom se okrenuo analizi sinočnje utakmice.

Izbacili smo veliku ekipu, tim koji je brz i skočan. Nisu nas iznenadili, bili smo opterećeni, dali smo gol i odbranili smo se, a ostalo je istorija. Idemo da uživamo, volim svoje igrače najviše na svetu – rekao je Milojević.

Drugi put zaredom Crvena zvezda će igrati u Ligi šampiona.

– Išli smo utakmicu po utakmicu. Rezultat je došao, a kada prođe euforija, moramo da idemo dalje. U svakom slučaju, kada smo odošli, hteli smo da vratimo Zvezdu na staze slave. POkazali smo se kao moćan klub, u svakom poglesu smo tu gde i treba da budemo. Lakše je nešto osvojiti nego braniti. Podigli smo standarde i ne znam da li je ovo veći uspeh nego lane. Sa finansijske strane je dobro da uđemo u Ligu šampiona i igrači su imali želju da budu deo elite. Organizaciono, tamo nam je mesto. Ja igram da bih pobedio, a ne da bih učestvovao. Ko nas ne voli reći će da smo imali sreće. Srećan sam čovek, uvek treba imati i malo fortune, ali mi svoj posao odrađujemo – zaključio je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković

Foto: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Da odgovorim ovom maloumniku „Koja izjava, bum tras i nema vam spas“.
    Tako ste i prosle godine govorili a i one pre nje. Idi i gledaj Partizan. 3 godine nas izgleda sreca prati.
    A ta sreca je: Dosudjen nepostojeci penal Kopenhagenu, nedosudjen cist penal nama u 2. utakmici.
    Stvar je u tome sto ovaj tim ima karakter pa i kada stvari ne idu nama na vodenicu oni znaju sta da rade da stignu do cilja.
    E, to je glavna stvar. TI sutra strepi od MOLDEA koji je verovatno projektovan da osvoju LE! Ha- Ha.

    0
    0
    Odgovori
  2. Biseru i imali ste srece, svako posten bi to rekao, i ko vas voli i ko vas ne voili, uopste ih niste pobedili vec na srecu prosli, katastrofa od vas, sad sledi bruka i sramota po LS, no krenuce vam kola nizbrdo, tamo se ne namesta, dakle cista sreca i nista vise,. a autogolcic pokazao koliki ste majstori ustvari, neka ih sto cesce bude kod vas i u domacem i u evropskom prvenstvu, pozzzz

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter