6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Ben se oprostio od Zvezde, zamena stiže iz Slovačke

Objavljeno: 28.08.19 u 10:39

Klubovi su postigli dogovor i krilni napadač odlazi u Abu Dabi, fudbaler je dogovorio sjajne uslove i potpisao dvogodišnji ugovor

Nema dileme da je El Fardu Ben jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde, sa kojom je uspeo da dva puta uđe u Ligu šampiona. Ipak, krilni napadač neće nastaviti misiju sa crveno-belima pošto se priprema za selidbu u Emirate.

Novi klub reprezentativca Komorskih ostva kako saznaje HotSport je Al Vahda iz Abu Dabija. Čitav posao je utanačen još prošle nedelje i čekalo se samo da se završe kvalifikacije za Ligu šampiona da bi iskusni fudbaler mogao da napusti Ljutice Bogdana.

El Fardu Ben 

Prema dogovoru, Šampion Srbije na ime obeštećenja inkasiraće više od dva miliona evra, dok je Ben sebi dogovorio odlične uslove. Vladan Milojević je insistirao na njegovom dolasku u januaru 2018. godine, a to se pokazao kao pun pogodak. Plaćen je samo 500.000 evra, tako da je Zvezda u velikom plusu, obeštećenje je 2.000.000 evra. Na kraju kao njegova zamena stići će Marokanac Moha, igrač Slovana iz Bratislave i dolazak je moguć već krajem vikenda kada se završava prelazni rok.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. Ben, taj nemilosrdni strelac iz penala u SLS, oprostio se autogolom! Ima pravde! Autogol je došao kao potvrda kvaliteta ovog “kapitalca” koji po svom znanju I sposobnostima ne bi igrao ni u jednom drugom timu na svetu osim u Zvezdi, gde ga je Milojević nemilosrdno forsirao, držao na aparatima. Prošle godine je u grupnoj fazi LŠ odigrao svih 6 utakmica i na njima je sa uspehom izveo čak 3 auta. Juče, kao potvrda njegovih kvaliteta je došao autogol koji je postigao u maniru najpoznatijih strelaca. Šta reći o šansi u kojoj je bio sam ispred golmana Jang Bojsa, kada je golmanu na maestralan način dodao loptu. U pravu je bio Milojević što je forsirao da besvesti sjajnog Bena!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahahaha, cisto na srecu dobili jang boys, ne pobedom kao partizan a ovaj biser bapnuo svojima autogol, krenulo ga, gde god bio dao jos po neki, pa se vrati u zvezdu da joj das jos desetak i njenu mrezu, katastrofa od ekipe, sad nam sledi bruka u LS, oni drugacije izgleda i neznaju, ko i prosle godine 6:1 od PSZ, cisto na srecu, nikakva pobeda, bas nikakva, sada sledi tumbanje, cccc.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter