Najbolji svetski teniser Novak Đoković otkazao je trening na US Openu zbog večerašnje utakmice Crvene zvezde protiv Jang Bojsa.

Zvezda se bori za drugi uzastopni ulazak u Ligu šampiona, a veliku priliku imaće večeras od 21 sat u revanšu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Jang Bojsa.


Posle 2:2 u Bernu velika je euforija među navijačima crveno-belih, pa i kod Novaka Đokovića, iako je udaljen hiljadama kilometara, jer je u Njujorku gde brani titulu na Otvorenom prvenstvu SAD.

– Gledaću meč, svakako. Prvobitno smo rezervisali smo teren u tri popodne i onda sam shvatio da je to u stvari devet uveče po našem vremenu i da tada kreće utakmica, pa ćemo pomeriti trening. Kasnije verovatno ili možda ranije još bolje, ne znam kako će se završiti fudbal i hoću li biti u stanju da treniram. Možda je bolje pre, pa onda da se gleda na miru, koliko god je to moguće – rekao je Novak, a prenosi B92.

Ispratio je i duele Zvezde protiv Kopenhagena i prvi meč sa Jang Bojsom u Švajcarskoj.

– Pratim sve, to nije tajna da navijam za Zvezdu ceo život. Za svaku je pohvalu ovo što ekipa radi u poslednje tri godine. Ono što je Borjan radio protiv Kopenhagena, to u životu nisam video, a pratim fudbal kao i svi sportisti. Siguran sam da je Bog s njima i da će se borbeni duh isplatiti, želim im sve najbolje. Samo da se prvo prođe, pa ćemo kasnije da razgovaramo o tome – poručio je Đoković iz Njujorka.