1
Domaći fudbal

NATHO: Moramo da igramo našu igru u Moldeu! Vezista ističe srdačnost navijača, Partizan je bio prava odluka

Objavljeno: 27.08.19 u 19:13

Partizan je dugo čekao Bibrasa Natha, a kada ga je dočekao veoma brzo pokazao je svoju klasu, odnosno, da će biti veliko pojačane za crno-bele.

Natho je početkom prethodne nedelje predstavljen u Beogradu i postao je deo Partizanove porodice.

– Baš sam srećan što sam izabrao Partizan, jer su ljudi prema meni divni, srdčani, osećam se kao da sam deset godina ovde, a ne deset dana – ističe Natho.

Dobio je priliku da debituje u prvom meču protiv Moldea na stadionu Partizana.

– Igrao sam 20 minuta u prvom meču, ali to nije moj nivo, jer još nisam spreman. Mogu mnogo više i to očekujem od sebe. Ova nedelja mi je pomogla, dajem sve od sebe da budem što spremniji. Očekujem za sedam do deset dana da budem na 90-100 odsto – rekao je Natho za klupski sajt.

Izraelski vezista je optimista pred revanš u Moldeu.

Moraćemo da igramu našu igru, jer poslednja utakmica nije bila baš tako dobra. To nije bio naš nivo, možemo mnogo bolje, ali dešavaju se takve stvari. Sreća je da smo pobedili. Mislim da će nas tamo pritisnuti više nego u Beogradu, ali ako budemo igrali kako umemo, sve će zavisiti samo od nas – zaključak je Natha.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter