0
Domaći fudbal

VELIKO INTERESOVANJE: Kamp Partizana u Laktašima izazvao pažnju regiona, Saša Ilić iznenadio mališane (FOTO)

Objavljeno: 26.08.19 u 12:03

Iz sezone u sezonu na terenima stadiona u Humskoj vidimo mališane ponikle u Partizanovoj Omladinskoj školi koji pod svetlima reflektora počinju svoj fudbalski san.

Kao petlići ili omladinci koji su tek došli u crno-belu porodici dobili su šansu da rade sa najeminentnijim trenerima Partizanove škole fudbala, koja je već godinama unazad proglašena za najbolju školu fudbala u Evropi.

Ali čak i dečaci koji nikada nisu zakoračili u Humsku ili oni za koje je fudbal samo igra dobili su mogućnost da kroz kampove FK Partizan razviju svoj talenat i usavrše svoje fudbalsko umeće!

Tako su posle kampa na Kopaoniku u mestu Brzeće , dečaci generacije od 2006-2013 godišta, proveli fantastičnih sedam dana i uživali u čarima fudbala u Laktašima, Republika Srpska.

Za njihovo potpuno fudbalsko otkrovenje pobrinuli su se i treneri naše Omladinske škole Zvonko Popović, Zoran Mamić i Zoran Tešović koji su im sa dva treninga dnevno preneli najvažnije fudbalsko znanje, a ujedno uz igru i rad radili na otkrivanju novih talenata.

Preko 50 dečaka iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, Slovenije, Nemačke, Francuske, Austrije, Srbije i Crne Gore treniralo je na terenima škole fudbala Mladost Glamočani, dok su tokom boravka bili smešteni u hotelu Terme Laktaši hotel Sun. Dečaci su slobodno vreme iskoristili i za jednodnevnu posetu Banja Luci.

Pravu radost za dečaka izazvao je dolazak legende kluba Saše Ilića koji je posetio treći tradicionalni kamp FK Partizan u Laktašima i ujedno podelio diplome polaznicima.

FK Partizan se zahvaljuje i g.Milenku Petroviću koji se kao pravi domaćin potrudio da tokom sedam dana kampa sve bude na profesionalnom nivou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter