5
Domaći fudbal

NIJE SAMO MLADENOVIĆ: Ako izbori Ligu šampiona Zvezda dovodi još jednog Srbina!

Objavljeno: 26.08.19 u 12:56

Crvena zvezda sutra od 21.00 igra utakmicu sezone protiv Jang Bojsa

Ukoliko crvena zvezda pređe uspešno poslednju prepreku i izbori učešće u grupnoj fazi Lige šampiona drugu godinu u nizu crveno-bele očekuju još dva velika pojačanja koja će pomoći da crveno-beli budu konkurentni u Evropi.

Već smo pisali o tome da Crvena zvezda ima plan da dovede Filipa Mladenovića koji bi u Zvezdu došao kao zamena za Milana Rodića. Lehija za njega traži obeštećenje od 600.000 evra, što bi u slučaju prodaje Rodića i eventualnog ulaska u Ligu šampiona bila prihvatljiva cena za Zvezdu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šta reći! Naš heroj! #Mihajlovic ❤️🙏💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Drugi igrač na meti crveno-belih je dvadesetpetogodišnji Aleksandar Čavrić. Fudbaler Slovana iz Bratislave igra na poziciji desnog krila, a u karijeri je nastupao za OFK Beograd, Genk, Orhus, Genk, a trenutno nastupa za Slovan iz Bratislave. Obeštećenje za njega iznosilo bi oko 700.000 evra, što takođe ne bi bio problem Crvenoj zvezdi u slučaju sutrašnjeg uspeha.

0
0

5 Komentara

  1. Dosta više tih čaušića čavrića čarapića melega…. Ovaj miloje za trenera ajde ali pusti ti da drugi dovode igrače, koga god si tidoveo krš je

    0
    0
    Odgovori
    • Ne džakovi, nego do ove utakmice 8,5 miliona evra, plus od prodaje Joveljića, Terzića…oko 6 miliona. Ako prodjemo Yang Bojse još 8 miliona, plus od gledalaca oko 3.5 miliona plus prodaja Boaćija, Bena, Rodića…. oko 8 miliona. Znači Ukupno 26 miliona ako ne prođemo Y.Bojse ili oko 34 miliona evra ako odemo u ligu šampiona.

      0
      0
      Odgovori
  2. Danijel Aleksic sticajam okolnosti (promena trenera) od pre neki dan navodno nije u planovima kluba iz S.Arabije iako je nedavno kupljen a dao je cak i gol. Pokriva pozicije playmaker-a i desnog krila sto bi CZ pogotovo dobro doslo posle ocekivanog odlaska Ben-a. Odigrao je odlicno 2 poslednje sezone (2017/18 na 31ur, 8g i 4 as za St.Gallen a u 2018/19 na 38ut, 14g, i 8as za Malatiju) i u najboljim je igrackim godinama (28). Pretpostavljam da bi mu LŠ bio jak motiv da se vrati kao i činjenica da je tu novi selektor kome bi bio „na oku“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter