1
Domaći fudbal

MNOGI GA SMATRAJU PRAVIM NASLEDNIKOM: Ali, šta Nikola Žigić misli o Milanu Pavkovu?

Objavljeno: 26.08.19 u 00:00

Milan Pavkov je za nijansu niži od Nikole Žigića, ali gotovo podjednako dominantan u skoku i po stilu igre neodoljivo podseća na bivšeg reprezentativnog napadača.

Zbog toga Milana Pavkova mnogi smatraju upravo legitimnim naslednikom Nikole Žigića, koji je takođe ostavio dubok trag u dresu Crvene zvezde.

Imajući u vidu sve sličnosti koje ih povezuju, bilo je interesantno čuti šta Žigić misli o sadašnjem ofanzivcu crveno-belih i reprezentativcu Srbije.

– Drago mi je zbog njega. Dobar je momak i odličan napadač, koji ima osećaj za gol. Pokazao je da ne bi trebalo nikada odustajati od snova. Čekao je šansu i dočekao. I to u kakvom meču, protiv Liverpula koji je kasnije stigao do trofeja u Ligi šampiona. Vidim da je ljubimac navijača – rekao je Žigić, a njegove reči prenosi ‘Žurnal’.

FOTO: FK Crvena zvezda

Pavkov je bio strelac u prethodne dve evropske utakmice u kvalifikacijama na stadionu ‘Rajko Mitić’, protiv Helsinkija i Kopenhagena. Međutim, njegovo učešće u revanšu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Jang Bojsa je pod znakom pitanja.

– Bitno je da ekipa ostvari zacrtan cilj, a to je plasman u grupnu fazu, a ko će biti junak to je najmanje bitno – podvukao je Nikola Žigić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter