2
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

ZDJELAR: Ne treba da se branimo, nismo dovoljno dobri u takvoj igri!

Objavljeno: 25.08.19 u 15:55

Partizan u Norvešku nosi gol prednosti, a po mišljenju veziste crno-belih, ne treba ući u meč sa idejom da se sačuva rezultat.
Zdjelar je istakao da igrači Partizana treba da igraju mudro od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Ne bi trebalo da se branimo, jer nismo dovoljno dobri u takvoj igri. Sigurno je da moramo da budemo oprezni. Molde je i na našem stadionu pokazao da ume da bude opasan ako dolazi do šansi. Od početka do kraja moramo da budemo mudri – rekao je Zdjelar za Sportski žurnal.

Zdjelar je istakao da će fudbaleri Partizana učiniti sve kako bi ušli u grupnu fazu Lige Evrope.

Svako od nas želi da zaigra u grupnoj fazi, to su najlepše utakmice za nas. Zbog toga ćemo učiniti sve da slavimo u Moldeu. Svesni smo koliko je ishod dvomeča sa Norvežanima važan za igrače, stručni štab, rukovodstvo i navijače, dobro ćemo da se spremimo i uradimo sve što je potrebno da prođemo dalje – zaključio je Zdjelar .

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Ne lupetaj,šta fali treneru? To nije problem,ali jeste tačno da trebamo jednu rasnu devetku i jednog desnog beka i centarhalfa. Medjutim, ključno je da ti igrači ne budu samo broj već pojačanja i to baš ozbiljna.
    U Moldeu se ne smemo braniti,to je tačno, njihova odbrana je slabija od naše i to je naša najveća šansa. Igra preko krila je recept za njih a ne gužvanje na sredini. Naši igrači srednjeg reda da forsiraju brzo ,jednopotezno prebacivanje igre ka krilnim napadačima. To je zadatak i Natha i Zdjelara,pa i Sume. Ubitačne kontre su otrovna receptura za njih!! Ja sam optimist,ali bih upozorio i da se izbegavaju preoštri startovi. Naprosto, bojim se sudijske urote.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter