0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

SLS: TSC nastavlja da melje, pala je i Inđija

Objavljeno: 25.08.19 u 22:03

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole savladali su u Senti, gde igraju svoje domaće utakmice Superlige, ekipu Inđije rezultatom 2:0 (2:0).

Više nije slučajnost, ekipa TSC-a definitivno je ‘kaznena ekspedicija’ u ovogodišnjem izdanju Superlige Srbije. Klub iz Bačke Topole upisao je i peti trijumf u šestom kolu, i uz samo jedan nesrećni remi na gostovanju Vojvodini (primili gol u nadoknadi), drže prvo mesto upravo sa rivalom iz Novog Sada.

Novi trijumf ustvaren je večeras u Senti, a rani gol u mnogome im je pomogao u tome. Silađi je bio strelac gola za domaćina koji mu je ‘otvorio’ vrata ka pobedi nad Inđijom.

Gosti nisu imali odgovor na ovom meču, iako su u par navrata opasno pretili golmanu Filipoviću, ali ih je sasekao drugi gol TSC-a u sam smiraj prvog poluvremena.

Tada je Tomanović duplirao vođstvo svog tima i ‘ubio’ utakmicu u nastavku, jer više nije bilo promena rezultata i klub iz Bačke Topole je zasluženo slavio na kraju susreta.

TSC – Inđija (STATISTIKA)

Superliga Srbije 6. kolo:

Subota

Odloženo Crvena zvezda – Čukarički
Odloženo Radnik – Partizan

Voždovac – Mladost 2:0 (1:O)
(Jevtić 43, Purtić 66)

Javor – Napredak 2:2 (1:0)
(Petković 9, Kuveljić 65 – Pajović 53, Ivanović 80)

Proleter – Vojvodina 0:1 (0:1)
(Đuričin 13)

Rad – Mačva 2:0 (1:0)
(Jagodić 26, Nikolić 90+1)

Nedelja

Radnički Niš – Spartak Subotica 2:1 (0:0)
(Haskić 52, 72 – Denković 50)

TSC – Inđija 2:0 (2:0)
(Silađi 10, Tomanović 44)

Superliga Srbije – TABELA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter