0
Evropske lige

SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Ovako izgleda Siniša Mihajlović posle 40 dana lečenja! (FOTO)

Objavljeno: 25.08.19 u 21:10

Siniša Mihajlović danas je ostvario jednu veliku pobedu.

Vrlo dirljivo je bilo na početku utakmice između Verone i Bolonje na stadionu ‘Bentegodi’, gde je večeras ipak Siniša Mihajlović poveo svoj tim sa klupe, uprkos svim očekivanjima.

Navijači su ga dočekali ovacijama, a i za samog srpskog trenera je bilo prilično emotivno. Njegovo lečenje od leukemije još uvek traje, a danas se po prvi put pojavio u javnosti posle 40 dana agresivnih terapija.

Evo kako danas izgleda:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Ubrzo se na Instagramu oglasila i njegova ćerka Virdžinija, koja je objavila emotivnu poruku povodom velikog povratka njenog oca svom poslu.

– Da ti kažem da te volim premalo je. Tvoja snaga i hrabrost, kao i to što sam ti ćerka, čine me najponosnijom devojkom na ovom svetu. Ti si više od ratnika, više od borca, više od lava, „više od svega“. Koliko još stvari želim da ti kažem, ali prave reči kojima bih te opisala, niko  nikada nije izmislio – napisala je Virdžinija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virginia Mihajlović☽ (@virgimih) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter