2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MINISTAR ZDRAVLJA: Navijači Crvene zvezde su pokazali da nisu huligani kakvim ih predstavljaju!

Objavljeno: 25.08.19 u 14:21

Navijači Crvene zvezde pokazali su humanost u akciji ‘crveno-bela krv’ i  do sada prikupili nezapamćene zalihe krvi koje će sigurno u budućnosti spasiti mnoge živote.

Tim povodom oglasilo se i Ministarstvo zdravlja i saopštenjem. Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar uputio je zahvalnost ‘Delijama’ koji su učestvovali u akciji Crvene zvezde i koji su dali krv. 

– Rekordnim odzivom na akciju dobrovoljnog davanja krvi, tokom vikenda, navijači Zvezde još jednom su pokazali da nisu huligani, kako zlonamerni često pokušavaju da ih predstave, već istinski heroji, koji svojom humanošću i plemenitošću pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija – rekao je Lončar.

Ministar je zahvalio i Fudbalskom klubu Crvena zvezda na podršci ovoj akciji, i ujedno pozvao i druge da slede ovaj humani primer, kako bi se prikupilo dovoljno jedinica krvi.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Pa da li je moguce da je ovaj celu drzavu uslovio da pricaju pozitivno za ovaj klub koji je najkriminalniji kartel na planeti postao !!!?
    ALo bre ti si ministar zdravlja a ne ministar crvene zvezde, da imas i malo ljudskosti ti bi odavno trebao da podneses ostavlku a ne da se svrstavas na jednu stranu !!!

    Ovo sto vi radite vodi ka gradjanskom ratu a to je verovatno i cilj ovog psihopate na vlasti, samo se vi igrajte !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Vrati se ti malo jadniče u vrijeme kad ste nam ukrali i oteli onih 6 titula zajedno sa Karadjicem i Tadičem dok se to ne vrati mozes samo kmekati a to znači jos pune 4 godine sretno ti bili i pati i dalje,,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter