Šef stručnog štaba Crvene zvezde je u Bernu uspeo da nadmaši čuvenog Miljana Miljanića koji je bio na prvom mestu čak 45 godina

Čininlo se da će Miljan Miljanić ostati trener sa najvećim brojem evropskih mečeva na klupi Crvene zvezde, ali je novi rekorder Vladan Milojević koji je uspeo da na prvom mestu zameni legendarnog trenera. Megdan u Bernu sa Jang Bojsem bio je 37 put pod komandom aktuelnog šefa struke čime je preuzeo štafetu posle 45 godina.


Na taj način upisao se Milojević u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana, trener Crvene zvezde nastavlja da ispisuje istoriju crveno-belog tima, a novu stranicu imaće priliku da ispiše u utorak u borbi da se crveno-beli po drugi put uzastopno plasiraju u grunu fazu lige šampiona.

Jang Bojs – Crvena zvezda (STATISTIKA MEČA) 

Nova misija neće biti laka pošto se rival nalazi u naletu, a sinoć su u šampionatu pregazili Cirih sa 4:0 i sa velikom dozom optimizma dolaze na revanš u Beograd. Na stadion na kome su padali Sparta iz Praga, Krasnodar, Liverpul… Recept je poznat i Vladan Milojević spreman je da postavi ‘zamku’ za Švajcarce!

FOTO: FK Crvena zvezda