6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PIŠE KLUPSKU ISTORIJU: Pao je rekord star 45 godina, crveno-beli spremni da ispišu nove stranice!

Objavljeno: 25.08.19 u 09:09

Šef stručnog štaba Crvene zvezde je u Bernu uspeo da nadmaši čuvenog Miljana Miljanića koji je bio na prvom mestu čak 45 godina

Čininlo se da će Miljan Miljanić ostati trener sa najvećim brojem evropskih mečeva na klupi Crvene zvezde, ali je novi rekorder Vladan Milojević koji je uspeo da na prvom mestu zameni legendarnog trenera. Megdan u Bernu sa Jang Bojsem bio je 37 put pod komandom aktuelnog šefa struke čime je preuzeo štafetu posle 45 godina.

Na taj način upisao se Milojević u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana, trener Crvene zvezde nastavlja da ispisuje istoriju crveno-belog tima, a novu stranicu imaće priliku da ispiše u utorak u borbi da se crveno-beli po drugi put uzastopno plasiraju u grunu fazu lige šampiona.

Jang Bojs – Crvena zvezda (STATISTIKA MEČA) 

Nova misija neće biti laka pošto se rival nalazi u naletu, a sinoć su u šampionatu pregazili Cirih sa 4:0 i sa velikom dozom optimizma dolaze na revanš u Beograd. Na stadion na kome su padali Sparta iz Praga, Krasnodar, Liverpul… Recept je poznat i Vladan Milojević spreman je da postavi ‘zamku’ za Švajcarce!

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

6 Komentara

  1. За наше прилике и обострану радост већ трећу сезону са нама. Како би лијепо звучало: пола од Фергусона или Венгера. Тада бих рекао да смо прави клуб. Велико је и питање каква би била подршка да изостану резултати? „Испустули“ смо својевремено Муслина, ако сада исто направимо бојим се да слиједи поново 15-20 година лутања!!! Славољуб је био фанатик као и Владан (ЦИГАН до коске, перфекциониста, препознатљив систем игре гдје су се играчи брзо уклапали) и „пао“ је због једног јединог играча (Пјановића)! Опет кажем, ако има мотива и воље код Владана да настави у ЦЗ максимално треба испоштовати човјека (првенствено Управа, руководство – а навијачи и они назови навијачи ту не треба баш ништа да се питају, њихиво је само да навијају или не навијају, воле или не воле ЦЗ!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Bravo za NS i njegov komentar gde agituje za Milojevića, “perfekcionistu sa prepoznatljivim sistemom igre”! Te osobine su se najbolje videle u grupnoj fazi LŠ, gde je Zvezda u akcionim spektaklima ostvarila vanvremenski plasman uz hit komedije od igara. Setimo se samo one bruke koju smo doživeli protiv PSŽ u Parizu!

      0
      0
      Odgovori
    • Covek je napisao odlican komentar. U Zvezdi su se smenjivali treneri, ali su igraci igrali na svoju ruku, nije bilo sistema. Kod Milojevica svaki igrac zna svoj zadatak, ulogu i to obavlja. Svi bi voleli da Zvezda belezi odlicne rezultate i da svakome daje po 4-5 golova. Lako je jednom Liverpulu, PSG, Realu itd. gde svaki igrac vredi po 50 miliona, pa da naprave tim i da imaju igru. Pa, cak ni tada ne funkcionise uvek sve najbolje. Milojevic je svojim sistemom doveo Zvezdu treci put uzastopno do Evrope, sto to niko do sada nije uspeo. Zvezda je jedini tim koji s epd rpvog kola plasirao do LE, zatim LS i sad ce verujem opet. Padaju rekordi, ne samo za nasa podneblja. Kada je igrala LE, Zvezda je bila drugi tim sa najmanje primljenih golova. Prica se o visokim porazima, pa sta s njima? Kakve je poraze dozivljavao Dinamo, a sad odbija ponude od 28 miliona za igraca. Kopenhagen odjednom ispao glup tim Danaca, a ti glupi Danci su u poslednjih 13 godina, 12 puta igrali Evropu. Verovatno zato sto su glupi. Salcburg pre Zvezde igrao polufinale LE, a onda kao eto srecu imala Zvezda. Pa, kako to samo Zvezda ima srece, a drugi ne? Pobedili Liverpul, opet sreca. Nijedan nas trener nije postizao ovakve rezultate od sankcija do danas i zahvaljujuci njemu Zvezda sad vredi skoro 60 miliona, a tim ce uci nadam se u prvih 50 u Evropi.

      0
      0
      Odgovori
      • Pedja, sve to izgleda logično šta si napisao ali logičan je i plasman Zvezde u prošloj grupnoj fazi LŠ, zatim veoma lose igre Zvezde u SLS tokom celog proleća, izgubljeno finale kupa Srbije protiv onog tima u nekrofilskim dresovima, koji nam je održao lekciju sa 3 osamnaestogodišnjaka u timu i jednim na klupi, predvođen trenerom početnikom koji je imao svega 3 utakmice u SLS! Zvezda ima najbolju ekipu od 1991.g., ali ja ne verujem u Milojevića kao trenera! Ne verujem da ćemo izbacitim planinare iz Švajcarske!

        0
        0
        Odgovori
  2. Milojevic urnise onog bota ovde sto krade tudja imena i pise botovske copy paste komentare. „trener godine“ ti nabio kompllekse grobarcicu mali

    0
    0
    Odgovori
    • Taj rekord je potpuno bezvredan, jer Zvezda nema igru a ima grupu najboljih igrača, od 1991.g. Valjda neće neko reći da su bile sjajne Zvezdine partije protiv visokih, za fudbal glupih ali snažnih Danaca, kao i ona utakmica u zemlji planinara gde smo igrali od sjaja do očaja. Zbog takvih nubedljivih igara Zvezde i pored dobrog rezultata iz Berna (2:2) nisam ubeđen da idemo dalje, najviše zbog toga što se ne mogu pouzdati u Milojevića! Ima nekih koji veruju da je Milojević zaslužan za Zvezdin prolaz dalje posle Danske i fenomenalnih odbrana Borjana u penal završnici! Milojevićev doprinos uspehu Zvezde protiv Danaca, jednak je mom ili bilo čijem drugom doprinosu! Borjan je taj ko je isključivo zaslužan za prolaz dalje!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter