12
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SPREMAN PLAN ZA LIGU ŠAMPIONA: Ukoliko pobedi Jang Bojs, Zvezda vraća defanzivca!?

Objavljeno: 24.08.19 u 23:57

Crvena zvezda u utorak igra utakmicu sezone, Jang Bojs je na meniju u meču koji je biti ili ne biti za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Crveno beli su već krenuli sa pravljenjem plana za evropsku jesen, te se već razmatraju pojačanja za Ligu šampiona. ‘Večernje novosti’ prenose da će zvezda vratiti Filipa Mladenovića u slučaju da tim iz Ljutice Bogdana izbori mesto u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog takičenja.

Levi bek je trenutno pod ugovorom sa Lehijom iz Gdanjska, koja potražuje 600.000 evra na ime obeštećenja za defanzivca. Ukoliko Zvezda drugu godinu u nizu izbori mesto u Ligi šampiona to ne bi trebalo da predstavnja problem za šampiona srbije.

Podsetimo, Mladenović je u Zvezdi nastupao u sezoni 2012/13, sa ekipom je ostojio kup Srbije i potom prešao u Bate Borisov, nakon čega je igrao u Kelnu i Standardu.

Crvena zvezda – Jang Bojs 

0
0

12 Komentara

  1. Kupuju neke jeftine bezveznjakovice I hoce da igraju Ligu sampiona Pa da su malo pametniji, kao sto nisu, kupovali kvalitetnije fudbalere, a to bi im se vratilo dobrim igrama u LS I eventualnim prolecem u Evropi. Ovako bezveznjakovica nekoliko, poslednje mesto u grupnoj fazi I to je kao domet.

    0
    0
    Odgovori
  2. Apsurd srpskog sporta i još više srpskog sportskog novinarstva je ponašanje Crvene zvezde i medija to prate. Crvena tvezda dovodi na tone pojačanja ima u timu 10-tak stranaca, trojicu na pozajmicama, ptom je nezau istoriji srpskog sporta, a mediji to podržavaju. Isti taj klub nije u mogućnosti, po priznanju predsjednika Nadzoodbora Dragana Milošecvića, godinama d auplati nijednu ratu Agrobanci, ali ima za bacanje kada je u pitanju dovođenje igrača. Zamislite apsurd da klub koji za godinu potroši 52 miliona ne može banci da uplati niratu i u toj godini dovede 40 fudbalera. I nijednom mediju u Srbiji to nije tema o kojoj bi trebalo d ase pia tema je za ozbiljnu istragu i velike zatvorske kazne.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako nisi pratio, planira se prodaja Rodića, a Žander i nije klasičan levi bek. Tako da ovo nije nikakvo gomilanje, a Mladenović je realno upgrade u odnosu na često rovitog i hronično nespremnog Rodića.

      0
      0
      Odgovori
        • Ja pobrkao, a ti pojma nemaš! Da te malo edukujem… Levi bekovi su Rodić i Žander. S obzirom na to da je planirana prodaja Rodića, razmatra se ova kupovina… Desni bekovi su Gobeljić, Stojković i Gajić. I šta je pomešano? Šta se praviš pametan? Ili će biti da si ti nešto pomešao, a verovatno i alkohol, između ostalog!!!

          0
          0
    • Родића продају, остало би два (Жандер и Младеновић). Или мислиш да не треба било ко да има конкуренцију, да не постоје повреде, суспензије….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter