2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NA STOLU JE NEKOLIKO PONUDA: Zvezda prodaje napadača posle Evrope!

Objavljeno: 24.08.19 u 10:08

Jedna od opcija je i Kopenhagen, koji je spreman da plati četiri miliona evra i u trku se uključio klub iz Emirata.

Dovođenjem Portugalca Tomanea jasno je da Crvena zvezda ima plan da proda jednog napadača, a izgleda da posle godinu dana u drugom mandatu do kraja prelaznog roka klub možda napusti Ričmond Boaći.

Za napadača iz Gane zainteresovan je Kopenhagen i spreman da plati četiri miliona evra, što je slično kao kada je napadač izabrao Kinu. Danci su se u dvomecu sa crveno-belima uverili u kvalitet golgetera i krenuli su u akciju.

Ipak, imaju žestoku konkurenciju, kako saznaje HotSport u klubu iz Emirata, koji je samo za pozajmicu od godinu dana spreman da plati dva miliona evra i posle za obavezan otkup ‘brdo para’.

Boaći sanja plasman u Ligu šampiona i fokusiran je na obaveze u Zvezdi i ne žuri mu se preterano posto dobija mesečno nadoknadu iz Kine od Đangsua i ako ode dalje onda Kinezi prestaju sa plaćanjem. Rasplet sledi posle Jang Bojsa…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Taj može igrati samo u Zvezdi kod Milojevića, koji ga je besomučno forsirao dve godine isto kao i Bena i na kraju protiv JB u Švajcarskoj se videlo da je “kapitalac” Boaći potpuno neupotrebljiv za ozbiljne evropske utakmice! Sve je isplivalo na površinu, videlo se kao iz aviona da je “kapitalac” Boaći spor, neborben, da nema skok igru, da nema dribling, jednom rečju ne zna ništa osim da postigne gol iz peterca kada ostane potpuno sam! Taj može samo, otići u neku razvijenu fudbalsku destinaciju kao što je arapski svet, Indija, Bangladeš, sve ostalo je prevara i laž!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda ima dva tima. Strani tim: Borjan (Kanada) – Stojković (Crna Gora) Degenek (Australija) Kanjas (Španija) Jander (Brazil) – Ben (Komorska ostrva) Marin (Nemačka) Ivanić (Ctna Gora) – Boži (Gana) Tomane (Portugal) i Mateo (Argentina) i Domaći tim: Popović – Gobeljić Milunović Babić (Pankov) Rodić – Jovičić Jovančić Simić – Vukanović Pavkov Jevtović.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter