0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

ZOLTAN SABO: Inđija je ozbiljna ekipa, ali očekujem novu pobedu TSC-a

Objavljeno: 23.08.19 u 10:55

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju, 25. avgusta, od 20 sati, na svom terenu u Senti dočekuju ekipu Inđije, u 6. kolu Superlige, uvereni da će ostvariti još jednu pobedu i zadržati poziciju u vrhu tabele.

Ovaj meč biće prvi koji će se u Senti igrati pod reflektorima, čije je postavljanje završeno.

Na konferenciji za novinare u Bačkoj Topoli, uz podsećanje da se ekipe TSC i Inđije znaju iz Prve lige, u kojoj su bili rivali prošle sezone, šef stručnog štaba TSC Zoltan Sabo je ocenio da ih čeka sigurno teška utakmica, u kojoj se timovi dobro poznaju.

– Inđija je bolja nego prošle sezone, pojačali su se, imaju dobrog trenera koji zna šta hoće, ali mi ćemo svoju igru igrati i verujem u još jednu pobedu – rekao je Sabo.

Napadač Nenad Lukić, strelac dva gola u meču sa Vojvodinom u 5. kolu, u kome je bio proglašen za najboljeg igrača, istakao je da dobro poznaje ekipu Inđije, ali da u nedelju, ukoliko TSC bude igrao kako zna, ne bi trebalo da bude problema da upiše nova tri boda.

– Očekujem još jednu pobedu, iako je Inđija ozbiljna i jaka ekipa, mislim da sve zavisi od nas – kazao je Lukić.

Defanzivac Nebojša Skopljak dodao je da je ekipa Inđije stari poznanik, koji se pojačao i sada je jači protivnik, protiv koga će svakako biti izazovno igrati.

Skopljak je u prethodnoj utakmici sa Vojvodinom, zadobio lakšu povredu, od koje se oporavio, pa će biti na raspolaganju treneru, kao i golman Nenad Filipović.

FK TSC pozvao je navijače da se u što većem broju okupe u nedelju na stadionu u Senti, i tako pomognu svojoj ekipi, ali i prisustvuju premijernoj utakmici pod reflektorima na tom stadionu.

U prošlom, petom kolu, ekipa TSC je u gostima igrala nerešeno sa Vojvodinom, 2:2. i trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Superlige Srbije sa 13 bodova iz 4 pobede i jednog remija. Protivnik TSC u ovom kolu, ekipa Inđije, trenutno je 7. na tabeli sa 7 bodova iz dve pobede, jednog remija i dva poraza. Inđija se u Superligu plasirala sa trećeg mesta u Prvoj ligi prošle sezone, dok je TSC u elitno takmičenje Srbije došao kao pobednik Prve lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter