Partizan je obavio dobar posao i slavio je protiv Moldea sa 2:1.Nakon utakmice Savo Milošević je održao zanimljivu konferenciju za medije

Milošević je bez dlake na jeziku nakon meča izneo svoje viđenje utakmice koju je Partizan dobio u nesvakidašnjoj atmosferi na stadionu Partizana


– Jako loše smo ušli u utakmicu, odavno nismo ovako loše. Razloge u ovom momentu zaista ne znam ni ja, nisam ni pomislio da ovako loše možemo da odigramo poluvreme. Kad se sve sabere, ovaj rezultat je nestvaran. To je bilo dosta bolje i čestitam momcima na tome. U izuzetno teškim uslovima radimo i videlo se večeras ta energija koja je falila sa tribina koliko može da utiče pozitivno ili negativno. Nekad je jako teško. Mi ne samo da smo pastorčad u našoj državi, takav isti tretman imamo i od strane UEFA. Ekipe koje dođu kod nas se osećaju kao kod kuće i verujte mi da je u takvim uslovima teško, teško raditi. Ne znam kako smo takmičarski živi u ovakvim uslovima i kako smo uopšte u četvrtoj rundi kvalifikacija – rekao je Milošević.

Foto: FK Partizan

Novinari istakli da je Partizan pokazao karakter protiv Moldea, a Miloševiću je prijala ta konstatacija.

– Konačno i mi neku pohvalu da dobijemo. Mi smo mnogo puta pokazali izuzetan karakter, ali nisam čuo od novinara. Svi očekuju spektakularnu igru Partizana, a kada se ona desi, ona je slučaj. Ponavljam da je meni draža utakmica u Malatiji, pokazalo se da je to važnije da se pobedi uz takvu igru – rekao je Milošević.

Partizan Molde 

Strateg Partizana kaže da ga je impresioniralo najskorije pojačanje Natho, a da od Takuma Asana tek očekuje da bude na 100 odsto.

Znali smo i znamo zašto smo neke igrače čekali i pregovarali i uspeli da ih dovedemo. Drago mi je da se to vidi i golim okom. Asano isto, nema snage za 90 minuta i ta činjenica je doprinela da izgledamo mnogo bolje. Očekujem Asana da bude 100 odsto. Povredu koju ima nije opasna, ali je bolna. Sa Nathom je malo bolja priča i verujem da će biti u boljem stanju nego danas. Ali, neću da se ekipa zasniva samo na dvojici igrača, oni treba da budu samo nadogradnja – rekao je Milošević.

HotSPort

Dosta prašine podigao je potez Nigerijca Umara Sadika koji je nakon što je zamenjen na početku drugog poluvremena seo na kapiju tribine i vidno iznerviran obavio telefonski razgovor.

– Nisam video šta je Sadik radio, nisam imao vremena za to – rekao je Savo Milošević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakva je igra bila,dobar je rezultat,2:1 pred revanš u Norveškoj. Kako se vama čini?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan